Hungarian Corner
Sziasztok!
Van egy fölösleges kulcsom amit ki szeretnék osztani, de elsősorban olyan embernek szeretném odaadni, aki elhivatott lenne a játék iránt, csapatban szeretne játszani hardcore ligában és szeretne versenyeken(!!!) is indulni a csapattal! Skype/TS kötelező :) Ha magadra ismertél talán a leírásban akkor írj nekem egy privátot pár sorral, hogy mik a terveid! Üdv. Last edited by dinostaRR#6519 on Jan 4, 2013, 3:58:45 PM
|
|
A következő postoló, akinek még nincs béta hozzáférése kap tőlem egy kulcsot, ugyanis kaptam még egyet.
|
|
A következő postoló én lennék! A kulcsot előre is köszönöm!!!
|
|
Sziasztok!
A mai nap folyamán regisztráltam az oldalra és nagyon érdekelne a játék. Ha esetleg valaki tudna küldeni egy kulcsot, azt nagyon megköszönném. A segítséget előre is köszönöm! |
|
Hali!
Én is becsatlakoznék a kunyizók közé :). |
|
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek lenne egy fölösleges key-e azt nagyon megköszönném! |
|
Aktív játékosokat keresünk, elsősorban olyanokat,
akik HC ligában indítanak karaktert open betában. Team speak van. Érdeklődni, jelentkezni privát üziben lehet. :) |
|
Én is kunyiznék kulcsot ha lehetne ha már a dio 3 nagy csalódás volt talán majd ez :)
|
|
Sziasztok.....szeretnék az elejétől részese lenni a játéknak, HC-ben tolni, béta kulcsért kiáltok gyááááá!!!
|
|
Sziasztok, ha van valakinek fölösleges kulcsa plz!!
amugy van valami amgyar ts a játékból? |
|