Hungarian Corner

Sziasztok! Egy diablo 2 Fan vagyok, de el vagyok keseredve a harmadik rész miatt, viszont ez a játék nagyon tetszik, tehát, ha szeretne boldoggá tenni egy beta keyyel új év alkalmából szívesen elfogadnám!:(
Helló, már nagyon szeretnék játszani, ha kisorsol hasonlóan osztozkodom :) de ha valakit kisorsolnak akkor én is nagy örömmel várom a kulcsot :D

vagy dota 2 kulcsot tudok cserébe adni :)
Last edited by erikexcessum#5539 on Jan 1, 2013, 6:26:41 AM
Szeretném az újévet ezzel a remek játékkal kezdeni és része lenni a közösségnek, tehát ha valakinek akad 1-2 kóbor béta-kulcsa, szívesek várok egyet.
Előre is köszönöm!
Kaptam egy béta kulcsot. Nem szeretném random csak úgy kiválasztani valakit innen, ezért azt találtam ki, hogy írjon privátot az, aki szeretné megkapni, válaszolj arra a kérdésre, hogy miért pont Neked adjam.
Valahogyan kiválasztok egy üzenetet a holnapi nap folyamán és adom a kulcsot.
Elkelt, Hexex kapta a kulcsot.
Sziasztok!

Pár hónapja nyomon követem a játékkal kapcsolatos történéseket, streameket és várok a kulcsomra türelmesen, viszont ha valakinek volna egy fölösleges kulcsa, azt megköszönném! :)

Üdv és előre is köszönöm!
Szevasztok!

Nem képzeltem volna, hogy ennyien fognak játszani a magyarok.:)

már csak 22 nap és open, ha alakulnak ilyen groupok játszanék szívesen velem egy nyelvet beszélő skacokkal/lányokkal szóval ki*****ul várom január 23-t:D
JAJ...csak hogy ne lógjak ki a sorból:D...ha találtok egy beta kulcsot azt én hagytam el :D
Ismét van egy béta kulcsom. PM-be szeretnék üzeneteket kapni arra, hogy miért Neked adjam a kulcsot. Holnap ilyentájt kiválasztok megint valakit.
Cső! Na hogy ityeg, mi?

A kezemben tartok egy kulcsot, az üzeneteim között meg egy beta kulcsot.
Irjátok le nekem üzenetben korotok és becsületes neveteket, és a 3.ik aki üzenetet küld nekem, az kapja el majd a kulcsot. Ja igen, és megirom h ki kapta, hogy irigykedjetek jó sokat! :D

Zagert

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info