Hungarian Corner
Sziasztok! Egy diablo 2 Fan vagyok, de el vagyok keseredve a harmadik rész miatt, viszont ez a játék nagyon tetszik, tehát, ha szeretne boldoggá tenni egy beta keyyel új év alkalmából szívesen elfogadnám!:(
|
|
Helló, már nagyon szeretnék játszani, ha kisorsol hasonlóan osztozkodom :) de ha valakit kisorsolnak akkor én is nagy örömmel várom a kulcsot :D
vagy dota 2 kulcsot tudok cserébe adni :) Last edited by erikexcessum#5539 on Jan 1, 2013, 6:26:41 AM
|
|
Szeretném az újévet ezzel a remek játékkal kezdeni és része lenni a közösségnek, tehát ha valakinek akad 1-2 kóbor béta-kulcsa, szívesek várok egyet.
Előre is köszönöm! |
|
Kaptam egy béta kulcsot. Nem szeretném random csak úgy kiválasztani valakit innen, ezért azt találtam ki, hogy írjon privátot az, aki szeretné megkapni, válaszolj arra a kérdésre, hogy miért pont Neked adjam.
Valahogyan kiválasztok egy üzenetet a holnapi nap folyamán és adom a kulcsot. |
|
Elkelt, Hexex kapta a kulcsot.
|
|
Sziasztok!
Pár hónapja nyomon követem a játékkal kapcsolatos történéseket, streameket és várok a kulcsomra türelmesen, viszont ha valakinek volna egy fölösleges kulcsa, azt megköszönném! :) Üdv és előre is köszönöm! |
|
Szevasztok!
Nem képzeltem volna, hogy ennyien fognak játszani a magyarok.:) már csak 22 nap és open, ha alakulnak ilyen groupok játszanék szívesen velem egy nyelvet beszélő skacokkal/lányokkal szóval ki*****ul várom január 23-t:D |
|
JAJ...csak hogy ne lógjak ki a sorból:D...ha találtok egy beta kulcsot azt én hagytam el :D
|
|
Ismét van egy béta kulcsom. PM-be szeretnék üzeneteket kapni arra, hogy miért Neked adjam a kulcsot. Holnap ilyentájt kiválasztok megint valakit.
|
|
Cső! Na hogy ityeg, mi?
A kezemben tartok egy kulcsot, az üzeneteim között meg egy beta kulcsot. Irjátok le nekem üzenetben korotok és becsületes neveteket, és a 3.ik aki üzenetet küld nekem, az kapja el majd a kulcsot. Ja igen, és megirom h ki kapta, hogy irigykedjetek jó sokat! :D Zagert |
|