Hungarian Corner

Szep napot !
Elfogadnek en is egy beta kulcsot szivesen !
Amit adni tudok cserebe az csak dota 2
koszi !
Helló,
ha valaki tudna nekem adni egy meghívót megköszönném, cserébe dota2-t tudok adni. :)
Üdv
van 2 beta kulcsom, a következő 10 komment közül választom ki kié legyen //ami ide kapcsolódik.
a legértelmesebb hozzászólásé a kulcs, a fennmaradó 9 és a következő 10ből választom a következő kulcs birtokosát.
1 személy csak 1 kommenttel vehet részt
pár napos accounttal nem nevezhetsz
erikexcessum,
nem gondoltad meg magad a pár napos accountokkal kapcsolatban? :D
Csáó!
Nagyon tetszik a játék, ha esetleg valaki tudna adni egy béta kulcsot, annak nagyon örülnék :)
Amúgy személyes tapasztalatok szerint, szerintetek melyik a legjobb class?
Mint a kisgyerek a cukorboltban XD Azt sem tudom minek álljak neki:)
A legjobb benne, hogy szinte semmi sem kötött,bármit combozhatsz.Én mondjuk rangeren tolom de ha ügyes vagy bármiből ki tudsz hozni ütős karaktert:)
Last edited by hunhunter#2133 on Feb 3, 2013, 6:16:55 AM
Hali!

Ha valakinek van fölös kulcsa, szívesen elfogadnék egyet! :)
Előre is köszönöm! :)
Hello!

Én Dec. 23.-án regisztráltam a forumra, de már egy jó ideje követem a játékot, sőt már van néhány build ötletem is amiket szeretnék kipróbálni, és úgy indulni az OB-ban,ne akkor próbálgassam a buildeket. Reménykedtem abban, hogy kapok kulcsot, mert minden 5percben az oldal kisorsol valakit, de csak nem jön :) Szeretném megragadni akkor az alkalmat és résztvenni a sorsolásban, mindenkinek sok sikert kívánok!

Üdv Freak!
akitől először kapok PM-et azé a feles beta keyem
peace!

....elkelt....
Last edited by erikexcessum#5539 on Jan 14, 2013, 8:43:54 AM
"
Freakazoidorzoid wrote:
Hello!

Én Dec. 23.-án regisztráltam a forumra, de már egy jó ideje követem a játékot, sőt már van néhány build ötletem is amiket szeretnék kipróbálni, és úgy indulni az OB-ban,ne akkor próbálgassam a buildeket. Reménykedtem abban, hogy kapok kulcsot, mert minden 5percben az oldal kisorsol valakit, de csak nem jön :) Szeretném megragadni akkor az alkalmat és résztvenni a sorsolásban, mindenkinek sok sikert kívánok!

Üdv Freak!

Csak szólok, hogy kaptam Beta key-t! Szóval ne számoljatok be a versenybe :)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info