Hungarian Corner
Lol ma regeltem de van kulcsom...Igaz kicsit spammolnom kellett...Aktív játékos segíthetne, hogy akkor most hogy van ez...a ligarendszerre értem..ts van.köszi
Last edited by hunhunter#2133 on Jan 11, 2013, 1:35:12 PM
|
|
sziasztok!
Eléggé bejön ez a játék, néztem már párszor Kripparrian streamet róla, hát a diablo 3 ehhez képest...:D Szóval ha valaki lenne szíves megdobni egy beta keyyel, annak hálásan megköszönném! Minden jót: Skold Last edited by Skold1990#7890 on Jan 11, 2013, 4:28:00 AM
|
|
Sziasztok!
Én is nagyon kíváncsi volnék erre a játékra. Tudom, hogy hamarosan itt van az open beta, de jó volna minél előbb kipróbálni. Ha rendelkezel egy szabad bétakulccsal, kérlek, dobj meg vele! Természetesen utána szívesen megyek coop módban segíteni szintezni, vagy bármi ilyesmi. Nagyon szépen köszönöm! Üdv: Toto |
|
Hello!
Béta kulcs ha van, elfogadnám! ;) |
|
Helló mindenkinek,
ha akad valakinek kulcsa és küldene azt megköszönném, sok lenne 11 napot várni :D |
|
Tud valaki küldeni egy keyt? Azt megköszönném. Ha érdekelt vagy a Diablo3-ban fel tudsz venni. Barbbal a TOP 10 WORLD pvp között vagyok...
IGN: Gabesss <<<-("Gabtemp" was changed on ladder, so not exist!)
#2 rank Level 100 [ Overall ladder ] with one of the best es gear Level 100 - #thread/465509 - my gear, DPS&ES stats, guide, shop |
|
Hi, van egy beta keyem amit vagy odaadok annak aki a legjobban megérdemli, vagy aki tud érte adni valamit, lol...
|
|
" Én szivesen elfogadom ,ha nem találsz senkit akivel elcseréled. |
|
erikexcessum nagyon szeretnék egyet szerezni már néhány hónapja de eddig nem volt ilyen alkalmam csak pár napja tűnt fel hogy fórumon lehet tradelni. Nagyon örülnék neki ha nekem adnád. Tudok ajánlani érte Dota2 meghívót, ha esetleg érdekel.
|
|
hát, ha nem kell (nagyon) senkinek..
|
|