Hungarian Corner
Véget ért a sorsolás!
A béta kulcsot, ahogy igértem, a 3.ik ember kapta, aki üzent nekem!(A fiatalember Március óta várakozik B kulcsra) Viszont az előző két embernek is szivesen adtam volna, szóval ha kapok még béta kulcsot ők kapják majd őket! A nyertes http://www.pathofexile.com/account/view-profile/Bruti Zagert |
|
En pedig szeretnem megkoszonni megegyszer. Nem hittem volna, hogy en leszek a szerencses. :)
|
|
Sziasztok, megfelelne, hogy ha kulcsot adnatok.
Koszi |
|
Elkelt a kulcsom: Oldair kapta a másodikat.
|
|
Sziasztok! Nagyon kérlek küldjetek nekem is egy Beta Kulcsot! Hadd legyen egy székely templár a játékban! Köszönöm!
Amugy tudok adni Dota 2 kulcsokat vagy itemeket cserébe... Last edited by DenyMe#4900 on Jan 4, 2013, 5:45:24 AM
|
|
Üdvözlet!
Egy felesleges, bétakulccsal ellátott accountot tudok felajánlani, ha valaki nagyon kiszeretné próbálni a játékot. Az első érdeklődőnek odaadom. |
|
Nos ma este lesz egy 3h HC race, szeretnek embereket invitalni, aki szerente jonni az vegyen fel a jatekban (Zagert) es majd race elott osszeszedjuk a csapatot, van meg 3-4 hely
Egy celom van, tulelni a 3 orat, a helyezes nem foglalkoztat, szoval azok jojjenek akik szorakozni akarnak egy kicsit. Zagert |
|
" Énénénén! |
|
" Sry... Belastyler kolléga megelőzött. |
|
Valakinek még /már nincs egy felesleges kulcsa? :S
|
|