Hungarian Corner

Véget ért a sorsolás!

A béta kulcsot, ahogy igértem, a 3.ik ember kapta, aki üzent nekem!(A fiatalember Március óta várakozik B kulcsra) Viszont az előző két embernek is szivesen adtam volna, szóval ha kapok még béta kulcsot ők kapják majd őket!

A nyertes http://www.pathofexile.com/account/view-profile/Bruti

Zagert

En pedig szeretnem megkoszonni megegyszer. Nem hittem volna, hogy en leszek a szerencses. :)
Sziasztok, megfelelne, hogy ha kulcsot adnatok.
Koszi
Elkelt a kulcsom: Oldair kapta a másodikat.
Sziasztok! Nagyon kérlek küldjetek nekem is egy Beta Kulcsot! Hadd legyen egy székely templár a játékban! Köszönöm!

Amugy tudok adni Dota 2 kulcsokat vagy itemeket cserébe...
Last edited by DenyMe#4900 on Jan 4, 2013, 5:45:24 AM
Üdvözlet!

Egy felesleges, bétakulccsal ellátott accountot tudok felajánlani, ha valaki nagyon kiszeretné próbálni a játékot.
Az első érdeklődőnek odaadom.
Nos ma este lesz egy 3h HC race, szeretnek embereket invitalni, aki szerente jonni az vegyen fel a jatekban (Zagert) es majd race elott osszeszedjuk a csapatot, van meg 3-4 hely

Egy celom van, tulelni a 3 orat, a helyezes nem foglalkoztat, szoval azok jojjenek akik szorakozni akarnak egy kicsit.

Zagert

"
Mandela83_ wrote:
Üdvözlet!

Egy felesleges, bétakulccsal ellátott accountot tudok felajánlani, ha valaki nagyon kiszeretné próbálni a játékot.

Énénénén!
"
DenyMe wrote:
"
Mandela83_ wrote:
Üdvözlet!

Énénénén!

Sry... Belastyler kolléga megelőzött.
Valakinek még /már nincs egy felesleges kulcsa? :S

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info