Hungarian Corner

sziasztok ! én is szivesen elfogadnék egy kulcsot, dota2 őt tudnék cserébe adni ! További szép estét
Igy karácsony után, talán még él kissé a karácsonyi szellem, valaki boldogabbá tehetne engem egy béta kulccsal, hogy az új évet már úgy kezdhessem, hogy én is része vagyok ennek a játéknak! :)
Én is várok egy béta kulcsra..
aki esetleg játszik és szeretné ezt magyarokkal tenni, az írjon egy PM-et adok TS3-at legalább nem csak ketten leszünk haverral :D. Jah igen és csak hardcore-t toljuk wipe előtt is meg utána is :)
Üdvözletem!Szeretnék kérni egy kulcsot,nagyon kíváncsi lennék erre a játékra!Már egy jó ideje regeltem rá,de semmit nem kaptam még!Előre is köszönöm!Szép napot!
Hali!
Videók alapján nagyon bejön a játék, ha valaki tudna küldeni egy beta key annak nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm.
Üdv
IGN:Tryonn
Sziasztok, nagyon örülnék egy bétakulcsnak, hogy a barátaimmal játszhassak:) A LoL után ezt a játékot pörgetjük;)
Üdv mindenkinek!

Nagyon nagy örömmel fogadnám, ha valaki meg tudna engem ajándékozni egy beta key-el. Nagyon bejön a játék az összetettsége miatt és barátaimmal szívesen játszanánk.

Edit: Esetleg cserébe tudnék torrent meghívót küldeni bizonyos oldalhoz
Last edited by Oldair#2214 on Dec 31, 2012, 9:49:22 AM
edit: már van beta hozzáférésem
Last edited by attiGT#7833 on Dec 31, 2012, 8:12:11 AM
Hali, ha valaki tudna adni egy beta kulcsot nagyon megköszönném. Cserébe dota2 kulcsot tudok adni.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info