Hungarian Corner
Sziasztok! Már nagyon régóta feliratkoztam kulcsért de még nem kaptam. Augusztus óta követem a játékot de csak csorgatni tudom a nyálam :/ Ha valaki lenne olyan kedves , megdobhatna egy béta kulccsal.
Köszi :) |
![]() |
Hello!
Ide erdemes irni, en 1 nap utan kaptam beta key-t! http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/6267 |
![]() |
" Január 23-án kijön az Open Beta (10.0-s patch, Act 3, rakat új dolog, stb.), minden tárgyat (kivéve a Demigodokat(ladder racen lehet nyerni ha a classodban első leszel)) letörölnek, és az összes karaktered egyes szintű lesz (a karakter neve megmarad, tehát a bétások tudnak maguknak nevet foglalni). Ez lesz az utolsó reset a játékban, tehát amit ez után érsz el az megmarad. Igazából szerintem nem fölösleges meég így se játszani, hogy egy hónap múlva mindent 0-ról kell kezdeni, sokat lehet kísérletezni, mert ha elrontasz valamit nem számít, mert úgy is reset lesz, és szerintem e miatt a HC-sok is bátrabban játszanak :) Valaki nem hallott véletlenül, valamiféle PoE Magyar Közösségi oldal-féleségrő, vagy valaki tervez valami hasonló létrehozását? Szerintem nem ártana valami hasonló, mert egy fórum téma nem elég ahhoz hogy ki tufjon alakulni egy magyar közösség. Beta member since 0.9.5
HC |
![]() |
Hali! Ha valaki tudna küldeni egy kulcsot megköszönném. :)
|
![]() |
en is kiprobaltam irtam a masik forumra de ott sajna nem jott ossze. De nezegettem a tobbi forumot is (persze beta kulcson belul). es ahogy neztem mindig osztanaka a playerek is parat
erre tegnap en is bebirtam makkolni 1 emberket 3 kulcsot adott az embereknek de ugy hogy megkellett irni hogy miert is kene es szerencsere en is kaptam egyet:D Last edited by satyak89#3301 on Dec 18, 2012, 2:38:44 AM
|
![]() |
Üdv mindenkinek! :)
|
![]() |
Enegem is érdekelne vmi magyar közösségi oldal vagy akár egy TS is, ahol többen tolják. :)
|
![]() |
En is szivesen csatlakoznek egy magyar kozosseghez, es open betaig tolhatnank a race-ket! Meg persze utanna is. :)
|
![]() |
nah kaptam 1 kulcsot ,lehet ra jelenkezni es akir legregebben regszitralt ide es meg nincs kulcsa az megkapja , es ha itt nem lesz jelenkezo akkor rakom fel nemezetkozi forumra:)
Edit: elkellt 20:09 Last edited by satyak89#3301 on Dec 20, 2012, 2:08:58 PM
|
![]() |
Sziasztok!
Pár hónapja játszok a játékkal, de eljutottam oda, hogy szeretnék több emberrel is játszani. Nagyon érdekelnek a Party versenyek is, így hát aki tényleg elvan kötelezve a játék íránt, azzal szívesen felvenném a kapcsolatot, hátha összetudunk rakni valami ütős csapatot! :) update: Azt nem mondtam hogy HC ligában játszok csak, mivel a versenyek is abban vannak! Last edited by dinostaRR#6519 on Dec 23, 2012, 5:52:42 AM
|
![]() |