Hungarian Corner

Sziasztok! Már nagyon régóta feliratkoztam kulcsért de még nem kaptam. Augusztus óta követem a játékot de csak csorgatni tudom a nyálam :/ Ha valaki lenne olyan kedves , megdobhatna egy béta kulccsal.

Köszi :)
Hello!

Ide erdemes irni, en 1 nap utan kaptam beta key-t!

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/6267

"
GabenMaster wrote:
Egyébként, ha vége a zárt bétának, akkor wipe-olják a szervert, szóval a nyílt bétába lenne előnyös fáradozni majd. :D
Vagy tud valaki valamit erről?

Január 23-án kijön az Open Beta (10.0-s patch, Act 3, rakat új dolog, stb.), minden tárgyat (kivéve a Demigodokat(ladder racen lehet nyerni ha a classodban első leszel)) letörölnek, és az összes karaktered egyes szintű lesz (a karakter neve megmarad, tehát a bétások tudnak maguknak nevet foglalni). Ez lesz az utolsó reset a játékban, tehát amit ez után érsz el az megmarad.
Igazából szerintem nem fölösleges meég így se játszani, hogy egy hónap múlva mindent 0-ról kell kezdeni, sokat lehet kísérletezni, mert ha elrontasz valamit nem számít, mert úgy is reset lesz, és szerintem e miatt a HC-sok is bátrabban játszanak :)

Valaki nem hallott véletlenül, valamiféle PoE Magyar Közösségi oldal-féleségrő, vagy valaki tervez valami hasonló létrehozását? Szerintem nem ártana valami hasonló, mert egy fórum téma nem elég ahhoz hogy ki tufjon alakulni egy magyar közösség.
Beta member since 0.9.5
HC
Hali! Ha valaki tudna küldeni egy kulcsot megköszönném. :)
en is kiprobaltam irtam a masik forumra de ott sajna nem jott ossze. De nezegettem a tobbi forumot is (persze beta kulcson belul). es ahogy neztem mindig osztanaka a playerek is parat
erre tegnap en is bebirtam makkolni 1 emberket 3 kulcsot adott az embereknek de ugy hogy megkellett irni hogy miert is kene es szerencsere en is kaptam egyet:D
Last edited by satyak89#3301 on Dec 18, 2012, 2:38:44 AM
Üdv mindenkinek! :)
Enegem is érdekelne vmi magyar közösségi oldal vagy akár egy TS is, ahol többen tolják. :)
En is szivesen csatlakoznek egy magyar kozosseghez, es open betaig tolhatnank a race-ket! Meg persze utanna is. :)

nah kaptam 1 kulcsot ,lehet ra jelenkezni es akir legregebben regszitralt ide es meg nincs kulcsa az megkapja , es ha itt nem lesz jelenkezo akkor rakom fel nemezetkozi forumra:)

Edit: elkellt 20:09
Last edited by satyak89#3301 on Dec 20, 2012, 2:08:58 PM
Sziasztok!

Pár hónapja játszok a játékkal, de eljutottam oda, hogy szeretnék több emberrel is játszani. Nagyon érdekelnek a Party versenyek is, így hát aki tényleg elvan kötelezve a játék íránt, azzal szívesen felvenném a kapcsolatot, hátha összetudunk rakni valami ütős csapatot! :)

update: Azt nem mondtam hogy HC ligában játszok csak, mivel a versenyek is abban vannak!
Last edited by dinostaRR#6519 on Dec 23, 2012, 5:52:42 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info