<ParadiseLost> [MASONS] 60 SLOT'ów [PL]

ING: Buszasp, jeśli są jeszcze jakieś miejsca.
Pozdrawiam
Do nowej puli zaproszono 2 nowe osoby.

Odrzucono prośby graczy, którzy już należą do jakiejś gildii.
CASUAL GAMER
Witam.
Poszukuje polskiej gildii i chciałbym dołączyć właśnie do tej. Przekonał mnie pierwszy post i myślę, że będę się w niej dobrze czuł.

IGN: BlackShiet
BzyxXx

SURSUM CORDA 4 LIFE
Last edited by BzyxXx#4492 on Dec 2, 2013, 4:27:53 PM
"
BzyxXx wrote:
Witam.
Poszukuje polskiej gildii i chciałbym dołączyć właśnie do tej. Przekonał mnie pierwszy post i myślę, że będę się w niej dobrze czuł.

Zaproszony!.

Poszukujemy graczy, którzy są choćby aktywni na czacie. Więc do dzieła.
CASUAL GAMER
AKTUALIZACJA:

Poszukujemy dwóch osób na stanowisko OFICER.

Proszę składać swoje podania w tym temacie (nie do mnie na PW).
Napiszcie dlaczego właśnie Ty powinieneś nim zostać.

Do obowiązków OFICERA należy:

- zapraszanie / wyrzucanie [nieaktywnych] członków gildii oraz z innych powodów (uzasadnione)
- organizowanie wspólnych gier wewnątrz-gildyjnych
- utrzymywanie kontaktów z członkami gildii.

Zapraszam.
CASUAL GAMER
Last edited by Gicu#5524 on Dec 2, 2013, 6:18:08 PM
"
Gicu wrote:
"
BzyxXx wrote:
Witam.

Zaproszony!.

Poszukujemy graczy, którzy są choćby aktywni na czacie. Więc do dzieła.

Dzięki wielkie za zaproszenie, po robocie akceptuje. Co do chatu to zawsze się udzielam, odszedłem z poprzedniej gildii bo chat był właśnie martwy a ciężko prowadzi się monologi ^^

Pozdrawiam
BzyxXx

SURSUM CORDA 4 LIFE
Witam Was bardzo serdecznie. Mam na imię Rafał, 21 lat, jestem studentem Fizjoterapii, obecnie na trzecim roku. W PoE gram już od jakiegoś czasu, zacząłem swoją przygodę shodowem, lecz nie przypadł mi do gustu więc zacząłem nową postać. Mainowanego maraudera mam obecnie na 73 poziomie.
Jestem szczerze zainteresowany dołączeniem do waszej guildii, gdyż byłoby miło się czasem do kogoś odezwać. Grałem na paczątku ze znajomym lecz on szybko zrezygnował, ja zostałem, spodobało mi się tutaj! :)
Nick w grze: HASZORDOLAN
"
Strangerzor wrote:
Witam Was bardzo serdecznie. Mam na imię Rafał, 21 lat, jestem studentem Fizjoterapii, obecnie na trzecim roku. W PoE gram już od jakiegoś czasu, zacząłem swoją przygodę shodowem, lecz nie przypadł mi do gustu więc zacząłem nową postać. Mainowanego maraudera mam obecnie na 73 poziomie.
Jestem szczerze zainteresowany dołączeniem do waszej guildii, gdyż byłoby miło się czasem do kogoś odezwać. Grałem na paczątku ze znajomym lecz on szybko zrezygnował, ja zostałem, spodobało mi się tutaj! :)
Nick w grze: HASZORDOLAN

Zatem witaj! :)
CASUAL GAMER
Witam, jeśli jest jeszcze miejsce to chętnie dołączę. IGN ohmlyn
Siema. Chciałbym dołączyć do waszej gildii jak będą wolne miejsca. Mam na imię Krzycho, gram głownie wieczorami i nocami. Wiek 25.
IGN: Garing

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info