<ParadiseLost> [MASONS] 60 SLOT'ów [PL]
/////////UPDATE:////////////
Gildia została właśnie powiększona o kolejne 10 slotów dla graczy oraz 2 nowe zakładki w Gildyjnej skrzyni. Teraz jak razem uzbieramy kaskę to jeszcze powiększymy ;]. Szczegóły w pierwszym poście. CASUAL GAMER
| |
Witam.
Chętnie dołączył bym do was :) Mam 24 lata, studiuje, gram jak mogę i mam ochotę. Posiadam ts/vent/skype. O gildii dowiedziałem się od Acetanilid. Pozdrawiam :) |
|
" Zaproszenie do Ciebie jak i kilku poprzedników wysłane. Do zobaczenia w grze!. CASUAL GAMER
| |
Witam! Już od jakiegoś czasu szukam gildii, a ParadiseLost wygląda naprawdę dobrze.
Mam 20 Lat, jestem na 2 roku studiów. Gram prawie codziennie, witchem 72lvl standard, jak i teraz lvluje sciona na nemesis 35lvl. Pozdrawiam Maviek : ) Edit: ing: AyyayayaCocoJambo Last edited by Maviek#3956 on Nov 23, 2013, 9:02:46 AM
|
|
Jeśli jest jeszcze miejsce to chętnie dołączę.
Grywam zwykle wiedźmą z MF na standardzie, mam też postać w nowej lidze softcore. Wiek odpowiedni z tego co czytałem. ;) IGN: Abra_Kadabra |
|
Jak jest miejsce to też bym chciał się załapać
|
|
Witam.
Nazywam się Arek, w PoE gram dosyć krótko ale szybko się uczę. Mam 21lat, studiuje informatyke, najwiecej gram w południe i wieczorami więc często można mnie spotkać. Pisząc to podanie posiadam 62lvl który szybko się zmienia. O gildii dowiedziałem się od ZłyStudent(na forum Scibi), jest to mój kolega z reala, z którym własnie gram tutaj. Pozdrawiam. Last edited by zapeda92#4207 on Nov 23, 2013, 2:24:51 PM
|
|
" Napisz coś więcej o sobie :) CASUAL GAMER
| |
27 lat, granie prawie codziennie
W poe od chyba 2 lat jak jeszcze była zamknięta beta Teraz głównie gram Scionem w Domin, 81lv póki co |
|
Hej, ja też z przyjemnością dołączę.
Grałem trochę w closed i open beta, teraz mam Maraudera 80 lvl na Domination. Mam 31 lat i często gram wieczorami, pozdrawiam. Proud CoDT worshipper. Follower of the fallen god.
|
|