<ParadiseLost> [MASONS] 60 SLOT'ów [PL]

Siema, jestem Łukasz ,22 lat. Z paczką znajomych z innej gry szukamy gildii dobrze rozwiniętej ( jest nas ~7 osób). Posiadamy Mumble ,także odciążymy waszego tsa. Wszyscy planujemy, grać na Dominationie . Pozdrawiam :)

W grze znajdziecie mnie jako Steinhex
Currently:
Sram_Czaszkami: (90+) Scion SRS
Ended:
Saxerski: (85+) Ranger Tornado shot + Puncture trap
Z_Buta_W_Twarz: (90+) Duelist Full block
Last edited by Saxer2575#3832 on Dec 8, 2013, 4:38:23 AM
"
Saxer2575 wrote:
Siema, jestem Łukasz ,22 lat. Z paczką znajomych z innej gry szukamy gildii dobrze rozwiniętej ( jest nas ~7 osób). Posiadamy Mumble ,także odciążymy waszego tsa. Wszyscy planujemy, grać na Dominationie . Pozdrawiam :)

Ale jesteś w gildii "Gruba Impreza"?
CASUAL GAMER
"
Gicu wrote:
"
Saxer2575 wrote:

Ale jesteś w gildii "Gruba Impreza"?

To jest "tymczasowa" gildia. Założyłem w oczekiwaniu na twoją odpowiedź.W głównej mierze chodzi o miejsca ( jest u was 48/50,a osób jest deczko więcej)
Currently:
Ended:
Hej!

Zabłąkany marauder poszukuje gildii :). Wiek 33. Chętnie dołączę jak jest jeszcze miejsce. W grze jestem jako zetorm
Witam,

Mam 23 lata. W POE gram od dłuższego czasu, obecnie posiadam 3 postacie na 80+ lvl (2 standard. 1 domination). Posiadam dużą wiedzę na temat mechaniki gry i będę mógł służyć pomocą :)

Mój IGN Pixalix
IGN Pixelexer
Last edited by pixelix#1840 on Dec 12, 2013, 2:09:27 PM
Siema :)
Mam 23 lata. W Poe gram właściwie odkąd weszła w open bete. Mam spore doświadczenie. Kilka postaci powyżej 80 lvla. Gram sporo, głównie wieczorami. Jeśli znajdzie się jeszcze wolne miejsce to chętnie dołączę ;)
Przepraszam za opóźnienia. Będę dostępny jutrzejszym wieczorem to wtedy postaram się zorganizować :).

Pozdrawiam!.
CASUAL GAMER
Z obecnej 7-ki została tylko 2-ka ( oprócz mnie DrKailol), reszta nie ma niestety za bardzo czasu na granie.
Currently:
Ended:
Witam serdecznie. Ostatnio mam sporo czasu na granie a obecnie leveluję moją 4tą postac(poprzednimi dobiłem do +80) także całkiem nieźlę ogarniam tą grę. Gwarantuję wysoką kulturę osobistą i chęć pomocy początkującym graczom.
Wiek-22
nick w grze: Danteu
pozdrawiam
Witam, mam dwie postaci 70+ w lidze Nemesis. Grywam od czasu do czasu, głównie wieczorami. Mam 27 lat. IGN StormerTemplar

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info