<ParadiseLost> [MASONS] 60 SLOT'ów [PL]
Chciałbym wiedzieć czy moje podanie zostało odrzucone czy nie.
Nie dostałem żadnego zapro do gildii a chciałbym z kimś popykać i pogadać. |
|
" Przepraszam za przeoczenie... . Zaproszenie zostało wysłane. Na chwilę obecną nie mamy więcej wolnych miejsc. Jak tylko się zwolnią (w przyszłym tygodniu wyrzucam "nieaktywnych" to pójdą nowe zaproszenia. CASUAL GAMER
| |
Też nie dostałem żadnego zawiadomienia Prosiłbym o potwierdzenie czy się dostałem czy też nie :-).
|
|
Witam, chciałbym zapytać czy na aktualna chwile sa jeszcze miejsca wolne ? Jesli udało by sie gdzieś mnie upchnac poproszę o zaproszenie.
Pozdrawiam |
|
Witam, chciałbym dołączyć do gildii.
Nick w grze: Radosa |
|
AKTUALNIE BRAK WOLNYCH MIEJSC.
Uaktualnię temat jeśli takowe się pojawią!. CASUAL GAMER Last edited by Gicu#5524 on Nov 25, 2013, 7:44:42 PM
| |
Witam, również chętnie dołączę jeżeli są jeszcze jakieś wolne sloty...nick in game bellialuss...
|
|
Hej, jak beda wolne tez bym z chęcią dołączył, gra samemu jest nudna,, nick w grze:Polkillers
|
|
Aktualnie po raz ostatni zostały zwiększone sloty dla graczy do 50 z mojej kieszeni ;).
Od teraz mam nadzieję na symboliczne dotacje (szczegóły na stronie pierwszej). A więc chciałbym zebrać kilka osób, które są w stanie przekazać coś na konto gildii tak by powiększyć liczbę slotów np. do 60-ciu oraz kolejną kartę w skrzyni (6). Pozdrawiam CASUAL GAMER
| |
Chętnie bym dołączył-czas mam głównie wieczorami, czasem zaloguje się w południe żeby rzucić okiem na trade chat.
Wróciłem po dłuższej przerwie do gry, wracam z nowym buildem, nową postacią, nowym zasobem na rozwijanie postaci. Moje IGN: BaangNaEkranie My IGN: HarhanStave
|
|