<ParadiseLost> [MASONS] 60 SLOT'ów [PL]
" Witaj!. Zaproszenie poszło. Dołączaj póki jeszcze są 2-3 wolne miejsca. Później już tylko malwersacje polityczne if you know what I mean ;). Edit:// Mamy już 3 Oficerów. W związku z tym, że slotów jest 30 to na każdą dziesiątkę przypada 1 Oficer. Z upływem czasu będę poszerzał gildię a więc o każdą powiększoną dziesiątkę będzie rekrutowany nowy Oficer. Tak aby utrzymać porządek i organizację. Już wspominałem ale wspomnę raz jeszcze. To jest nasze oficjalne forum do dyskusji (ten temat) z czasem będę stawiał niezależne forum dla gildii ale jeszcze nie w tej chwili. Do mojego pierwszego posta doklejam dane do TeamSpeaka!. W podziękowaniu dla @esben! (jest on sponsorem "tymczasowym" naszego TeamSpeaka więc mam nadzieję, że będzie nam zależało na utrzymaniu tego i wspólnie damy radę aby go opłacić.) To tyle z ogłoszeń parafialnych na dzisiaj!. Miłej nocki :). CASUAL GAMER Last edited by Gicu#5524 on Nov 15, 2013, 8:37:05 PM
| |
Jezeli jest jescze jakies wolne miejce to tez chetnie bym dolaczyl :) Przydadza sie jakies madre glowy :P szegolnie ze gram moze niecaly miesiac i duzo nieogarniam :<
|
|
Chętnie bym dołączył, oczywiście jeżeli znajdzie się jakieś miejsce ;)
IGN Nexyir |
|
Chętnie bym dołączył do Waszej gildii.
Gram tylko Standard jakby co. pozdrawiam |
|
Mamy 1 wolne miejsce.
Ci, którzy są chętni aby do nas dołączyć prosimy o zamieszczenie TUTAJ swojego "podania" (nie do mnie na priv.) Wybierzemy jednego szczęśliwca. Oczywiście bez obaw - wkrótce planuję powiększenie gildii o kolejne sloty oraz skrzynie. CASUAL GAMER
| |
chetnie dolacze, przyda sie jakis dobry team na mapy
|
|
" Ile masz lat? To pytanie dotyczy wszystkich zgłaszających się. CASUAL GAMER
| |
witam
chcialbym dolaczyc do waszej gildi kuba lat 18, no prawie 19. |
|
Witam Prosiłbym o dołączenie jak by było miejsce .
Lat 38 i tyleż samo kultury , dużo czasu w grze . Pozdrawiam |
|
" 23 lata, moge wejsc na tsa i pogadac dla potwierdzenia, skanu dowodu nie bede wysylal |
|