<ParadiseLost> [MASONS] 60 SLOT'ów [PL]
" 24 lata. Gram zazwyczaj między 17 a 23, no chyba, że robota na popołudniu to wtedy tylko 2 godzinki rano. |
|
Witam, chętnie dołączę do gildii- [Domination League]. Gram o rożnych porach,30 lat.
pozdrawiam |
|
Witam, jeżeli będzie wolne miejsce to chętnie dołączę do Waszej gildii, 27 lat.
Last edited by feniol#4344 on Nov 18, 2013, 9:21:41 AM
|
|
Cześć, jakby było miejsce to bym się ucieszył jakbyście mnie tak gdzieś upchnęli, wiek 25. Gram na domination i tak nie ciekawie samemu sie gra.
|
|
Świetnie - dzięki za zgłoszenia!.
Mam aktualnie tylko JEDNO wolne miejsce. Pytanie do zgłaszających się: - w związku z tym, że jeden z naszych Oficerów (esben) nie może teraz pełnić swojej roli (opieka nad gildią - organizacje itp) chciałbym przyjąć jednego członka, który na czas nieobecności gracza @esben będzie pełnił jego funkcję. Proszę o opisanie dlaczego właśnie Ty powinieneś stanąć na stanowisku oficera i co zrobisz dla gildii gdy nim zostaniesz. W związku z tym, że prawdopodobnie w przyszłym tygodniu powiększę ilość slotów do 40 to 4 oficer, który zostanie teraz przyjęty - zostanie na stałe. A zatem czekam na Wasze opisy - TUTAJ nie do mnie na priv!. pozdrawiam! EDIT:// Oczywiście aktualnie członkowie także mile widziani ze swoimi "podaniami" na oficera. CASUAL GAMER Last edited by Gicu#5524 on Nov 18, 2013, 6:57:33 PM
| |
Cześć,
Z chęcią bym dołączył do gildii, może nie w charakterze oficera, ale zwykłego szarego użytkownika. A co do podania to tak: Wiek: 28lat Liga: Standard Postać: lvl.77 Wiedźma (CI crit FP) Online: często ok. 23 przez 1-2h, czasami dłużej IGN: Safirse
|
|
Witam
Też bym dołączył, jakby było miejsce. Wiek: 24 Liga: standard Main: Wiedźma lv 72 Chętnie bym porobił jakieś mapy :) |
|
Witam,
Ilu macie ludzi grających w lidze Hardcore? Szukam ekipy do grania wieczorami i w weekendy - standardowy model dla pracujących :) Pozdrawiam, Deimo. |
|
Hej. Jak już się rozbudujecie to uwzględnijcie także moje podanko.
36 lat gram głównie na Domination |
|
Witajcie.
Na chwilę obecną mamy problem ze - zgraniem się. Czyli duża część ludzi gra wtedy kiedy duża część nie może albo gra o innej porze. Jeszcze w tym tygodniu planuję dokupić sloty dla kolejnych 10 albo nawet 20 członków. Jak to tylko nastąpi - będą brane pod uwagę dotychczasowe "podania"!. Przede wszystkim dzięki! :) CASUAL GAMER
|