Polish Community
Wie ktoś kiedy będzie open beta?
|
|
" Umiesz czytać? Patrz powyżej. |
|
Skelecross widzę, że zająłeś się uświadamianiem nowicjuszy. Dam ci radę skopiuj swój post i wklejaj go na każde tego typu pytanie bo po jakimś czasie znudzi ci się odpowiadanie ciągle na te same pytania :)
Mat gdzie ta open beta w kwietniu :D EDIT Skelecross - mistrz nabijania postów? http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis#1269 on May 2, 2012, 3:48:37 AM
|
|
Skelecross, wyprzedziłeś mnie:)
Ja wobec tego rozwinę tylko Twoją wypowiedź odnośnie pozyskiwania kluczy. Potwierdzam z własnego doświadczenia, że zdecydowanie najlepszą opcją jest przeglądanie forum w poszukiwaniu akcji i konkursów, w których nagrodą są klucze. Podpowiem, ze nie trzeba daleko szukać;) Ja na przykład mój klucz do bety wygrałem w akcji "autor pierwszego posta otrzyma klucz" w niecałe dwa tygodnie po zarejestrowaniu się, a w pierwszym dniu, w którym znudził mnie licznik i zainteresowałem się tematem szybszego pozyskania klucza:) Klucz dla kumpla wygrałem natomiast parę dni temu w konkursie na dowcip. Zatem można? Można:) Trzeba tylko chcieć i wykazać się odrobiną dobrej woli i aktywności na forum, zamiast siedzieć i... No właśnie. Teraz o tym, czego lepiej NIE ROBIĆ:) Otóż zdecydowanie odradzam pisanie w pięć minut po zarejestrowaniu się postów typu "Jak ktoś ma kluczyk na zbyciu to chętnie przyjmę". Szansa na otrzymanie klucza jest w takim wypadku właściwie zerowa, ponieważ: - klucze wciąż są towarem deficytowym (każdy ma do wydania od jednego do maksymalnie kilku kluczy), a takich postów jest zatrzęsienie; - post taki świadczy często o raczej znikomej aktywności (dyplomatycznie rzecz ujmując) piszącego; do teraz dziwi mnie, że w czasie trwania wspomnianego konkursu na dowcip pomiędzy postami "konkursowymi" pojawiło się aż kilka takich wpisów - a wystarczyło rozeznać się w otaczających postach, wyszperać z pamięci najlepszy dowcip i umieścić go w poście. Ale po co, kiedy można działać na zasadzie "Szefie/kierowniku/królu złoty, daj fajkę/2 złote/kluczyk do bety"?:P I krótkie podsumowanie, właściwie dla wszystkich nowych użytkowników - nie "sępcie", bądźcie aktywni, często odwiedzajcie (i odświeżajcie!) forum, a możecie cieszyć się kluczem (i grą) już w ciągu 1-2 dni od teraz. Pamiętajcie, pisze to "żywy dowód" na to, że jest to możliwe:) Moim celem nie jest urażenie kogokolwiek, a jedynie pozytywne zmotywowanie. Życzę wszystkim miłego dnia:) PS. Skelecross - gratuluję riposty z kluczem kilka postów wyżej:) Last edited by misza2909#7153 on May 2, 2012, 4:09:52 AM
|
|
" Powiedzmy, że mam "bardzo zajmującą i czasochłonną" pracę i muszę sobie jakoś czas załatać. Łączę zabawne z pożytecznym. Trochę się powymądrzam, "pomoderuje" temat i podreperuje konto na forum. :P EDIT: " Dziękuje. :) Last edited by Skelecross#0407 on May 2, 2012, 4:15:06 AM
|
|
sam czekam na klucz ale nie przewidziałem ze można go w inny sposób dostać teraz postaram się poszperać i może coś znajdę...
a w zawirowaniu tych wszystkich wypowiedzi "key plz" coś innego odrobinę inteligentniejszego może okazać się zbawienne ^^ |
|
Niebawem na mojej stronie pojawi się wywiad z Chrisem Wilsonem.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
" Czy jest przewidziany jakiś "protokół" z tego wywiadu? Nie wszyscy cechują się rozwiniętą umiejętnością słuchania ze zrozumieniem angielskiego (mimo, że mieli to na maturze :P ). Chodzi głównie o spisanie najważniejszych informacji podanych przez Chris'a. Last edited by Skelecross#0407 on May 2, 2012, 4:37:52 AM
|
|
Wywiad będzie w dwóch językach PL i EN wiec raczej zrozumie każdy ;] Wywiad mial sie ukazać 3 tyg temu ale Chris jest zbyt zajety, (mieliśmy załatwić tow tydzień a już mija miesiąc) część pytań będzie pewnie już nieaktualnych no ale cóż...
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
Zauważył ktoś, że te wszystkie konta co dostają beta keya to w 90% są nieużywane? Np. stworzone 2 lutego 2011 i nie logowano się na nie.. Mogliby zrobić, że keya dostaje się na podstawie czasu spędzonego na stronie czy postów.
|
|