Polish Community
Podobno jak się pisze posty na forum to jest większa szansa na dostanie klucza.
|
|
No bo sie dostaje do grupy veteran, ale nie wiem ile trzeba miec postow.
| |
Do grupy veteran już nikt się nie dostanie, trzeba było pisać posty przed betą ;)
No nic, ja liczę na randoma. Mam nadzieję do zobaczenia w grze! ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
yo tengo el gato in los pantelones...
| |
No to kicz, bo od kwietnia mam konto, ale nie pisalem postow, tylko siedzialem na polskim fansite.. Zycze powodzenai w losowaniu :)
| |
Wydaje mi się, że lurkerów przed betą też zaliczają do veteranów, tylko z 10 razy mniejszą szansą niż ci, co pisali. Także powodzenia! ;)
To może tak z ciekawości zadam pytanie rodakom: jaka klasa i jaka liga? Ja na pierwszy raz chyba biorę Maraudera i oczywiście hardcore ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
No fajnie bybylo jakby mi sie udalo :P
Rowniez zycze powodzenia. Oby jak najwiecej polakow sie dostalo :D Ja na poczatek zagram normalna lige, a klasa to wlasnie mysle, ale chyba duelist. Last edited by Jespers on Aug 13, 2011, 8:50:31 AM
| |
E, jak to beta i i tak usuną postacie, to niech będzie hardcore, bo jak dobrze rozumiem, postać po śmierci nie ginie jak w d2, tylko przechodzi do normalnej ligi, więc niczym nie ryzykujesz ;)
Ciekawe jaka będzie ostatnia klasa Int+Dex. Może to być interesujący wybór ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
A w sumie tez sprobuje na hardcore.
Wiadomo kiedy ta postac wprowadza do gry ? | |
Specjalnie dla naszego polskiego podforum kilka screenów z mojej krótkiej gry:
http://imageshack.us/g/855/screenshot0000.png/ pozdrawiam i życzę powodzenia w losowaniu (^_^) betabetabetabeta
|