Polish Community

"
Akain wrote:
Nie miałem pojęcia, że znajdę tu takie stosy Polaków.
Mieszane uczucia - miło zobaczyć rodaków w (z tego co widzę) dobrej grze, a jednak to uczucie, że Polacy są jak plaga karaluchów ciągle za mną łazi. xD

Czekanie na kluczyk robi mnie nieco niecierpliwym, ale za to motywuje, żeby pracować, zarobić te $50... Kiwiaszki wyglądają bardzo przyjemnie.

PoE = motywator = good stuff.

jakie 50$? mozna klucz za 10$ kupic
"
piotrek360 wrote:
"
Akain wrote:
Nie miałem pojęcia, że znajdę tu takie stosy Polaków.
Mieszane uczucia - miło zobaczyć rodaków w (z tego co widzę) dobrej grze, a jednak to uczucie, że Polacy są jak plaga karaluchów ciągle za mną łazi. xD

Czekanie na kluczyk robi mnie nieco niecierpliwym, ale za to motywuje, żeby pracować, zarobić te $50... Kiwiaszki wyglądają bardzo przyjemnie.

PoE = motywator = good stuff.

jakie 50$? mozna klucz za 10$ kupic

Czytaj dokładniej. Kolega lubi ptaszki. :)
witam wszystkich rodaków:)
długo czekaliście (lub czekacie) na klucz do bety?
Ja dopiero jakiś tydzień.
"
Amstat wrote:
witam wszystkich rodaków:)
długo czekaliście (lub czekacie) na klucz do bety?

Pół roku. Większość obecnie czekających taka "przyjemność" ominie.
ja pie.... mam nadzieje że warto czekać bo nie uśmiecha mi się płacić za "darmową" grę:)
dzięki za info
To musialem miec farta, dostałem po 2 dniach od rejestracji :P

Hi :)
"
Amstat wrote:
ja pie.... mam nadzieje że warto czekać bo nie uśmiecha mi się płacić za "darmową" grę:)
dzięki za info

Oficjalnie za nic nie płacisz. Gra ma charakter darmowy, ty możesz tylko złożyć dotację na cel produkcji gry. W zamian za to otrzymujesz od producentów elementy kolekcjonerskie i punkty do wydania na mało znaczące modyfikacje.

Gra nie byłaby darmowa wtedy, gdyby dostęp do niej był płatny, lub gdyby elementy możliwe do zakupienia faworyzowały dane osoby w grze.

Oczywiście, możesz "kupić" teraz klucz do bety, ale trudno w tym przypadku mówić o wykupywaniu dostępu do gry, bo:

1. to tylko beta...
2. ...która i tak za 2-3 miesiące będzie ogólnie dostępna
Last edited by Skelecross#0407 on Apr 30, 2012, 5:56:43 AM
Skelecross

2/3 miesiące to mówiliście po wakacjach tamtego roku.
"
Avalonis wrote:
Skelecross

2/3 miesiące to mówiliście po wakacjach tamtego roku.

1. "Mówili", nie "mówiliście" - udzielam się na forum od początku tego roku. Wcześniej się nie wypowiadałem.

2. Przy okazji "Public Stress Weekend" była podawana oficjalna data wyjścia wersji 0.10.0 i był to któryś dzień czerwca obecnego roku.

3. 8-go maja wyjdzie patch 0.9.9. Następny duży patch to 0.9.10, a potem już 0.10.0. GGG wydaje duże patche średnio co miesiąc - półtora.

4. Skąd możesz wiedzieć, co kto kiedy mówił po wakacjach ubiegłego roku, skoro zarejestrowany jesteś od grudnia?
Last edited by Skelecross#0407 on Apr 30, 2012, 12:06:17 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info