Polish Community
" jakie 50$? mozna klucz za 10$ kupic |
|
" Czytaj dokładniej. Kolega lubi ptaszki. :) |
|
witam wszystkich rodaków:)
długo czekaliście (lub czekacie) na klucz do bety? |
|
Ja dopiero jakiś tydzień.
|
|
" Pół roku. Większość obecnie czekających taka "przyjemność" ominie. |
|
ja pie.... mam nadzieje że warto czekać bo nie uśmiecha mi się płacić za "darmową" grę:)
dzięki za info |
|
To musialem miec farta, dostałem po 2 dniach od rejestracji :P
Hi :) |
|
" Oficjalnie za nic nie płacisz. Gra ma charakter darmowy, ty możesz tylko złożyć dotację na cel produkcji gry. W zamian za to otrzymujesz od producentów elementy kolekcjonerskie i punkty do wydania na mało znaczące modyfikacje. Gra nie byłaby darmowa wtedy, gdyby dostęp do niej był płatny, lub gdyby elementy możliwe do zakupienia faworyzowały dane osoby w grze. Oczywiście, możesz "kupić" teraz klucz do bety, ale trudno w tym przypadku mówić o wykupywaniu dostępu do gry, bo: 1. to tylko beta... 2. ...która i tak za 2-3 miesiące będzie ogólnie dostępna Last edited by Skelecross#0407 on Apr 30, 2012, 5:56:43 AM
|
|
Skelecross
2/3 miesiące to mówiliście po wakacjach tamtego roku. |
|
" 1. "Mówili", nie "mówiliście" - udzielam się na forum od początku tego roku. Wcześniej się nie wypowiadałem. 2. Przy okazji "Public Stress Weekend" była podawana oficjalna data wyjścia wersji 0.10.0 i był to któryś dzień czerwca obecnego roku. 3. 8-go maja wyjdzie patch 0.9.9. Następny duży patch to 0.9.10, a potem już 0.10.0. GGG wydaje duże patche średnio co miesiąc - półtora. 4. Skąd możesz wiedzieć, co kto kiedy mówił po wakacjach ubiegłego roku, skoro zarejestrowany jesteś od grudnia? Last edited by Skelecross#0407 on Apr 30, 2012, 12:06:17 PM
|
|