Polish Community

"Stara" gwardia jeszcze w to gra, czy już się jej znudziło? :)
"
dawiddk wrote:
"Stara" gwardia jeszcze w to gra, czy już się jej znudziło? :)

Zależy jak stara. :)
a pickle for u polish ladys??
"
HolySh0t wrote:
a pickle for u polish ladys??

Go to sleep baby. :)
dajcie key !
Cześć czołem ;]
Jak się gra? Ja czekam na swój klucz ;]
"
diesellas wrote:
dajcie key !

Podziękowania przyjmuję w pierworodnych córach. : )
kurcze nie mogę znaleźć tej notki o Twitter
Hej rodacy. Z tego co rozumiem to gra jest na razie w fazie testów i klucz do bety mają tylko nieliczne osoby? Ew. co zrobić aby zdobyć klucz? I gdzie ściągnąć grę, bo szukam po stronce i nigdzie tego nie mogę znaleźć? Kiedy gra oficjalnie wyjdzie? Będzie zupełnie darmowa jak np. League of Legends?

Dzięki za odp. i pozdro!
Last edited by nljdmf#2864 on May 1, 2012, 7:11:11 PM
"
nljdmf wrote:
Hej rodacy. Z tego co rozumiem to gra jest na razie w fazie testów i klucz do bety mają tylko nieliczne osoby? Ew. co zrobić aby zdobyć klucz? I gdzie ściągnąć grę, bo szukam po stronce i nigdzie tego nie mogę znaleźć? Kiedy gra oficjalnie wyjdzie? Będzie zupełnie darmowa jak np. League of Legends?

Dzięki za odp. i pozdro!

Klucz możesz dostać poprzez wylosowanie w Beta Timer, (patrz strona główna), wsparcie finansowe firmy produkującej grę (patrz zakładka Pre-Purchase po lewej stronie) lub ktoś może ci go podarować poprzez Friend Key (każdy gracz mający status beta-testera dostaje po pewnym czasie dodatkowy klucz do podarowania wybranej przez niego osobie). Ludzie korzystają z tej trzeciej opcji poprzez organizowanie quasi-konkursów, w których nagrodami mają być właśnie te klucze. Tematy konkursów często pojawiają się w subforum "Beta Invite Discussion". Z góry mowię, o wiele łatwiej dostać klucz biorąc udział w tych konkursach niż żebrząc.

Odnośnik do ściągnięcia klienta gry pojawia się w momencie, gdy aktywujesz swoje konto poprzez wpisanie swojego Beta Key'a.

Na razie znana jest tylko data otwarcia bety dla wszystkich użytkowników. Mowa tu o czerwcu tego roku.

Tak, gra będzie darmowa. Gracze będą mogli finansowo wspierać firmę, ale prezenty które w zamian otrzymują jak i "sklepowa waluta" nie będzie udostępniać tym graczom, żadnej przewagi w grze. Rzeczy znajdujące się w sklepiku mają być związane z ulepszeniami wizualnymi i pewnymi ułatwieniami w obsłudze gry (np. dodatkowe sloty na chary i powiększenie pojemności osobistej skrzyni).

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info