Polish Community

"
miciek wrote:
Mi się wydaje, iż ten temat nie jest stworzony by pytać o klucze? A może się mylę?

W każdym bądź razie przynajmniej odświeżacie temat...

Problemem tego tematu jest jego położenie. "Beta Invite Discussion" odpowiednio degraduje jego rangę.
A ja dla odmiany postanowiłem nie skamleć ani żebrać, tylko chyba sobie spokojnie poczekam. Skutek ten sam, tylko żenada mniejsza.

[edit]
W zasadzie, jak tak przeglądam ten i niektóre inne tematy, zaczynam zastanawiać się, czy na pewno warto będzie wiązać się z tą grą.
Last edited by Sir_Ace#4754 on Apr 24, 2012, 5:07:19 PM
"
Sir_Ace wrote:
A ja dla odmiany postanowiłem nie skamleć ani żebrać, tylko chyba sobie spokojnie poczekam. Skutek ten sam, tylko żenada mniejsza.

[edit]
W zasadzie, jak tak przeglądam ten i niektóre inne tematy, zaczynam zastanawiać się, czy na pewno warto będzie wiązać się z tą grą.

Tak trzymać! Godność najważniejsza. :)

Wszyscy musimy poczekać na końcowy efekt. Osądzanie gry przez względ na jej beta wersję jest nietrafionym pomysłem.
Chodziło mi bardziej o towarzystwo. Cała sekcja o Invite to jedno wielkie żebranie, naciąganie (nawet na chore dzieci. Ludzie, WTF?!), szukanie naiwnego i jakichś lewych metod dostępu. Po otworzeniu bety oni wszyscy wejdą do gry. Interakcja z graczami ma być mocną stroną aplikacji, a jak tu grać z takimi, dla których godność jednak nie jest aż taka ważna? Ale w końcu gra ma być darmowa - nic dziwnego, że przyciąga różne indywidua...
Last edited by Sir_Ace#4754 on Apr 24, 2012, 6:04:29 PM
"
Ale w końcu gra ma być darmowa - nic dziwnego, że przyciąga różne indywidua...

jeżeli gra będzie "dobra" (mam taką nadzieję po obejrzeniu kilku gameplay'ów), to community będzie odgrywało dla mnie drugorzędną rolę, skoro zawsze będe mógł pograć z garstką swoich znajomych, a poza tym wypraszam sobie za indywiduum ;)
Last edited by boskimiszcz#4253 on Apr 24, 2012, 7:22:18 PM
"
Sir_Ace wrote:
Chodziło mi bardziej o towarzystwo. Cała sekcja o Invite to jedno wielkie żebranie, naciąganie (nawet na chore dzieci. Ludzie, WTF?!), szukanie naiwnego i jakichś lewych metod dostępu. Po otworzeniu bety oni wszyscy wejdą do gry. Interakcja z graczami ma być mocną stroną aplikacji, a jak tu grać z takimi, dla których godność jednak nie jest aż taka ważna? Ale w końcu gra ma być darmowa - nic dziwnego, że przyciąga różne indywidua...

I właśnie dlatego w grze są 3 główne atrybuty!

Intelligence to bedziemy my, bo... no cóż. : P

Dexternity to będą ci żebracy.

Strength to będą hakerzy, którzy będą kraść konta INT i DEX.

<joke>

Tak na serio, to taka różnorodność osobowości stanowi o sile takich gier. Można w niej spotkać praktycznie każdego. Zawsze to ciekawsze niż zaprogramowani NPC.
Last edited by Skelecross#0407 on Apr 25, 2012, 12:52:04 PM
Naprawdę nikt już nie ma kluczyka na zbyciu jak co porsze pm :)

Pozdrawiam wszytkich ^^
We need a beta key :'(
http://twitter.com/#!/pathofexile/status/195452990696603648

Apetyt +1. :)

Edit:

Nowe informacje od Chris'a. :)

Patch ma wyjść w 0.9.9.

- minimapka w kącie ekranu.
- chwilowe usunięcie Avatar of Fire (do czasu zbalansowania go).
- ulepszenie wszystkich potworków tak, aby stawiały większy opór.
- zrebalansowanie wszystkich przedmiotów i tego jak ich wartości się skalują - przedmioty wolniej tracą na wartości.
- dodanie nowych skill gems, support gems i conajmniej jednego questu i potworka.
- wzmocnienie boss'ów takich jak Merveil.

Komentarz:

1. Wybór minimpaki to to na co cały czas czekałem. W tej wersji będzie można wybrać, którą wersję mapy chce się używać. Dla mnie mniejsza wersja to idealne rozwiązanie.

2. Utrudni to trochę zabawę i da impuls do wymyślania nowych build'ów. Miejmy nadzieje, że AoF do nas wróci i że będzie dla nas wsparciem a nie koniecznością.

3. Według Chris'a potworki teraz są inteligentniejsze i każdy z nich ma swój własny algorytm zachowań i możliwości. Walka ma wymagać od graczy więcej wyobraźni i taktyki. Podobno umieralność postaci ma wzrosnąć. Wiadomo - więcej krwi - więcej frajdy.

4. Siła przedmiotów słabiej wzrasta z poziomami. Według Chris'a unikatowa broń na 12 poziomie na pewno nie będzie słabsza od zwykłej na 17tym. Znaczy to mniej więcej tyle, że będzie się bardziej opłacało ulepszać niskopoziomowe przedmioty, bo będą nam wystarczać na dłużej.

5. Tutaj nie trzeba komentarza. : )

6. Patrz punkt 3.

Dodatkowo Chris zapowiedział, że w patch'u 0.9.9 będzie jeszcze wiele ciekawych zmian, w tym dwie o podobnym znaczeniu jak te wymienione powyżej, z tym że nie może sobie pozwolić na powiedzenie o nich czegoś więcej.
Last edited by Skelecross#0407 on Apr 27, 2012, 3:43:54 AM
jezeli ktos ma jakies beta keya na "zbyciu" to bylbym bardzo wdzieczny :)

z gory dziekuje :D
Nie miałem pojęcia, że znajdę tu takie stosy Polaków.
Mieszane uczucia - miło zobaczyć rodaków w (z tego co widzę) dobrej grze, a jednak to uczucie, że Polacy są jak plaga karaluchów ciągle za mną łazi. xD

Czekanie na kluczyk robi mnie nieco niecierpliwym, ale za to motywuje, żeby pracować, zarobić te $50... Kiwiaszki wyglądają bardzo przyjemnie.

PoE = motywator = good stuff.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info