Polish Community

Pisze post pod twoim! :)

Edycja: Dzieki.
Last edited by Tres#1259 on Apr 23, 2012, 10:44:33 AM
Tres już otrzymał jeszcze jeden klucz czeka :)
Klucze rozdane :)
Bylbym wdzieczny gdyby jakis miszcz zloty dal mi kluczyk do ekstazy... nie dyskryminujcie bialych i pijanych ;C
"
Wilu666 wrote:
(...)

Okej, dzięki wielkie za pomoc. Bardzo mi pomogłes i chyba już wiem, w co będę iść. Myślę, że dam radę samemu to ogarnąć w grze, ale tak na wszelki wypadek - jest jakaś opcja zresetowania pasywnych umiejętności w drzewku? Aha, i żebym miał wszystko jasne - w drzewku iść w shield i obrażenia od ognia, a nie w obrażenia fizyczne, tak?

Tak jest mistrzu. :P

Edit:

Pasywne punkty można zresetować za pomocą Respec Point będących nagrodą w jednym z questów drugiego aktu (2 Respec Points). Można je też uzyskać używając Orb of Regret (1 Respec Point).
Last edited by Skelecross#0407 on Apr 24, 2012, 3:26:47 AM
rowniez bylbym szczesliwy jezeli ktos podzieliby sie kluczykiem do bety :P
http://g.bfbcs.com/175/pc_%5B%20ForgottenN%20%5D%20%7C.png
"
Wilu666 wrote:
Jest tutaj ktoś, kto potrafi grać Templarem? Bardzo potrzebowałbym pomocy w tej klasie. Proszę o szybką odpowiedź.

Aha i mam 2 klucze do rozdania. Jeden móglbym w sumie tutaj dać, tak więc zrobię mały konkursik. Ci co chcą wygrać klucz proszę o podanie jakiegoś dobrego dowcipu - tylko proszę bez sucharków, do wieczora (ok 22.00) Powodzenia ;)

Jeżeli posiadanie już statusu Beta Member nie jest przeszkodą, to i ja zgłoszę się do konkursu - przydałby mi się jeden klucz dla kumpla:)

Jeden z moich ulubionych dowcipów:

Kowalski wraz z czterema kolegami pojechał do ZSRR w delegację. Wieczorem zatrzymali się w hotelu. Kowalski chciał się położyć spać, ale jego kumple nie dawali mu zasnąć: pili wódkę, grali w karty, opowiadali polityczne dowcipy. Kowalski przestrzegł ich, że w hotelu może być podsłuch i że mogą mieć kłopoty, ale oni wyśmiali go i grali dalej. W końcu Kowalski nie wytrzymał, po cichu wstał, ubrał się, zszedł do recepcji i zamówił do pokoju cztery herbaty. Następnie wrócił do pokoju i powiedział do kumpli:
- Panowie, tutaj na pewno jest podsłuch. Zaraz się przekonacie. PANIE KAPITANIE, PROSIMY O CZTERY HERBATY!
Chwilę później przyniesiono im cztery herbaty. Koledzy Kowalskiego, przestraszeni, położyli się wreszcie spać. Rano Kowalski budzi się, patrzy - w pokoju pusto! W recepcji dowiaduje się, że jego kolegów w nocy aresztowano. Kowalski pyta, dlaczego jego oszczędzono. Recepcjonista na to:
- A, panu kapitanowi spodobał się ten numer z herbatą!

Pozdrawiam:)
"
Tres wrote:
"
Wilu666 wrote:
prosze o podanie jakiegoś dobrego dowcipu

Ponoc autentyczne:
Po każdym locie, piloci linii lotniczych, są zobowiązani do wypełnienia kwestionariusza nt. problemów technicznych, napotkanych podczas lotu. Formularz jest następnie przekazywany mechanikom w celu dokonania odpowiednich korekt. Odpowiedzi mechaników są wpisywane w dolnej części kwestionariusza, by umożliwić pilotom zapoznanie się z nimi przed następnym lotem. A oto kilka przykładów podanych przez pilotow oraz odpowiedzi udzielone przez mechaników.
P = problem zgloszony przez pilota
O = Odpowiedz mechaników

P: Lewa wewnetrzna opona podwozia glównego niemal wymaga wymiany.
O: Niemal wymieniono lewą wewnetrzną oponę podwozia glównego.

P: Przebieg lotu próbnego OK. Jedynie układ automatycznego lądowania przyziemia bardzo twardo.
O: W tej maszynie nie zainstalowano układu automatycznego lądowania.

P: Coś sie obluzowalo w kokpicie.
O: Coś umocowano w kokpicie.

P: Martwe owady na wiatrochronie.
O: Zamówiono żywe.

P: Autopilot w trybie 'utrzymaj wysokośc' obniża lot 200 stop/minutę.
O: Problem nie do odtworzenia na ziemi.

P: Ślady przecieków na prawym podwoziu glównym.
O: Ślady zatarto.

P: Poziom DME niewiarygodnie wysoki.
O: Obnizono poziom DME do bardziej wiarygodnego.

P: Zaciski blokujące powodują unieruchamianie dźwigni przepustnic.
O: Własnie po to są.

P: Układ IFF nie dziala.
O: Układ IFF zawsze nie działa kiedy jest wyłączony.

P: Przypuszczalnie szyba wiatrochronu jest pęknieta.
O: Przypuszczalnie jest to prawda.

P: Brak silnika nr 3.
O: Silnik znaleziono na prawym skrzydle po krótkich poszukiwaniach.

P: Samolot śmiesznie reaguje na stery.
O: Samolot upomniano by przestał, latał prosto i zachowywał się poważnie.

P: Radar mruczy.
O: Przeprogramowano radar by mówil.

P: Mysz w kokpicie.
O: Zainstalowano kota.

Dobre!
"
Wilu666 wrote:
Jest tutaj ktoś, kto potrafi grać Templarem? Bardzo potrzebowałbym pomocy w tej klasie. Proszę o szybką odpowiedź.

Aha i mam 2 klucze do rozdania. Jeden móglbym w sumie tutaj dać, tak więc zrobię mały konkursik. Ci co chcą wygrać klucz proszę o podanie jakiegoś dobrego dowcipu - tylko proszę bez sucharków, do wieczora (ok 22.00) Powodzenia ;)

Dzięki za inicjatywę:) Oto dowcip:

Idzie sobie facet przez łąki i góry i nagle napotyka na swj drodze starą studnię, jeszcze z kamienia. Staje i się przygląda podziwiając jej wygląd.
- Ciekawe jaka jest głęboka.- Mówi do siebie, bierze kamyk, wrzuca do studni i nasłuchuje licząc sekundy. Nic
- Pewnie za mały kamień. - Bierze większy, wrzuca, nasłuchuje, jednak nie dochodzi do niego odgłos plusku ani uderzenia.
- No cóż, trzeba wrzucic więckszy. - Znajduje kambola, którego ledwo może unieść, przynosi go chwiejąc się na nogach i wrzuca do studni. Czeka, liczy sekundy, i dalej nic nie słyszy.
Wreszcie zdegustowaniu macha ręka i odchodzi. Nie przeszedł 20 metrów, a widzi szynę kolejową leżąca sobie w trawie.
- Kurde, jak wrzuce szynę to będzie obijac się o ścianki, więc chociaż będę wiedział, że głębsza jest od iluś metrów. Więc bierze szynę, ciągnie, ciągnie,
dociągnął ledwo co i ostatkami sił wepchnął ją do studni. Słucha, liczy, szyna się obija o ścianki, ale po kilku sekundach odgłosy milkną.
Facet zrezygnowany odchodzi. Nagle widzi biegnącą kozę. Koza zbliż sie do niego, mija go, i wskakuje do studni. Facec stoi oniemiały. Za chwilę widzi innego
faceta, biegnącego w jego kierunku, ten krzyczy:
- Panie, nie widział pan kozy.
- Widziałem, to było niesamowite, koza biegła, biegła i tak po prostu wskoczyła do studni.
Na co gość:
- Niemożliwe, przecież była do szyny przywiązana.:)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info