Polish Community
Witam panie i panowie ma ktos moze zawieruszonego wolnego keya do tej ze gry ? :P
http://g.bfbcs.com/175/pc_%5B%20ForgottenN%20%5D%20%7C.png
|
|
.
IGN: Amaretto Last edited by Amplifa#2425 on Jul 27, 2024, 4:15:03 PM
|
|
" za 3tyg to ja będę no lajfem w D3 ;p |
|
" Mnie beta D3 jakoś nie zafascynowała. Narazie bardziej jestem zainteresowany potencjalnym nowym "content'em" w nowych patch'ach PoE. Jeżeli nic ciekawego nie zostanie dodane, przeniosę się chwilowo na D3. W pozostałych przypadkach - D3 nie zając, nie ucieknie. |
|
Czekam już od września, jak by ktoś miał dobre serduszko i przesłał mi klucz byłbym bardzo wdzięczny.
|
|
Jest tutaj ktoś, kto potrafi grać Templarem? Bardzo potrzebowałbym pomocy w tej klasie. Proszę o szybką odpowiedź.
Aha i mam 2 klucze do rozdania. Jeden móglbym w sumie tutaj dać, tak więc zrobię mały konkursik. Ci co chcą wygrać klucz proszę o podanie jakiegoś dobrego dowcipu - tylko proszę bez sucharków, do wieczora (ok 22.00) Powodzenia ;) Last edited by Wilu666#0470 on Apr 23, 2012, 9:40:16 AM
|
|
" Co rozumiesz przez "potrafi grać"? Chodzi Ci o planowanie rozwoju postaci w drzewie umiejętności pasywnych czy o dobór umiejętności aktywnych? PS. Post nr. 200. :) PS.2. Zajączek i misio poszli pewnego dnia na ryby. Łowią, łowią, aż tu nagle złowili złotą rybkę. Złota rybka jak wiadomo - "Bla bla bla 3 życzenia na głowę". Zaczyna misio "Ja, ja chciałbym, żeby w całym lesie były tylko misie samiczki, a ja jedyny samiec!". Rybka pstryknęła płetwą. Tura zajączka "Ja chciałbym skuterek." Tura druga. Misio uśmiechnięty "Ja, ja chciałbym, żeby w całym naszym kraju były tylko misie samiczki, a ja jedyny samiec!". Zajączek "A ja chcę kask". Misio się śmieje, rybka się śmieje, ale nic - życzenia spełnione. Tura trzecia - ostatnia. Misio już całkowicie podjarany mówi "Ja chciałbym, żeby na całym świecie były tylko misie samiczki, a ja jedyny samiec!", a następnie patrzy lekceważącym wzrokiem na zajączka. Uszaty nic sobie z tego nie robi. Wsiada na skuterek, zakłada kask, odpala sprzęt i gdy prawie już znika z pola widzenia pozostałych zwierząt, krzyczy "A ja bym chciał żeby misio był pedałem!" Last edited by Skelecross#0407 on Apr 23, 2012, 10:03:13 AM
|
|
" W sumie to nawet nie wiem o czym Ty mówisz, bo jestem nowy w tej grze. Chodzi mi o pełny build opisany chociażby w największym skrócie. Jakie bronie mieć, jakie punkty wydawać w drzewku umiejętności, które kryształy ze spellami najlepiej wybierać. |
|
" To co mówisz, zależy głównie od tego, czego wymagasz od tej postaci. Czy to ma być postać melee, czy rzucająca czary, czy może połączenie tego, a może chcesz zaszaleć i zrobić z niego łucznika? W PoE nie mamy takich typowych szablonowych postaci opierających się na jednej - dwóch typowych taktykach. Tutaj mamy doczynienia z "plasteliną" którą możemy urabiać według własnej woli. Oczywiście każda klasa ma swoje jakieś podstawowe upodobania, ale praktycznie ma dostęp do wszystkiego. Templar spisuje się najlepiej jako hybryda walki wręcz z magią. Jego główne bronie to staff'y i mace'y (wariant zwykły lub magiczny - "spectre"). Pytanie podstawowe do ciebie? Jakiej broni ma używać twoja postać? |
|
" Myślałem o takim typowym, stereotypowym paladynie, czyli tank, używający Sword + Shield i szczypta magii. Jest to możliwe i czy będzie to dobre połączenie? Bierzesz udział w 'konkursie' nawet jak masz już dostęp do bety? W sumie czemu nie ;P |
|