Polish Community

Witam panie i panowie ma ktos moze zawieruszonego wolnego keya do tej ze gry ? :P
http://g.bfbcs.com/175/pc_%5B%20ForgottenN%20%5D%20%7C.png
.
IGN: Amaretto
Last edited by Amplifa#2425 on Jul 27, 2024, 4:15:03 PM
"
Skelecross wrote:
"
tpapp157 wrote:
"
Sartormc wrote:
Where is my lovely 0.9.9 ? :(

We're expecting 0.9.9 on alpha sometime this coming week and then on Beta a week or so later.

Czyli 0.9.9 za 2-3 tygodnie. :)

za 3tyg to ja będę no lajfem w D3 ;p
"
mat wrote:
(...)

za 3tyg to ja będę no lajfem w D3 ;p

Mnie beta D3 jakoś nie zafascynowała. Narazie bardziej jestem zainteresowany potencjalnym nowym "content'em" w nowych patch'ach PoE.

Jeżeli nic ciekawego nie zostanie dodane, przeniosę się chwilowo na D3. W pozostałych przypadkach - D3 nie zając, nie ucieknie.
Czekam już od września, jak by ktoś miał dobre serduszko i przesłał mi klucz byłbym bardzo wdzięczny.
Jest tutaj ktoś, kto potrafi grać Templarem? Bardzo potrzebowałbym pomocy w tej klasie. Proszę o szybką odpowiedź.

Aha i mam 2 klucze do rozdania. Jeden móglbym w sumie tutaj dać, tak więc zrobię mały konkursik. Ci co chcą wygrać klucz proszę o podanie jakiegoś dobrego dowcipu - tylko proszę bez sucharków, do wieczora (ok 22.00) Powodzenia ;)
Last edited by Wilu666#0470 on Apr 23, 2012, 9:40:16 AM
"
Wilu666 wrote:
Jest tutaj ktoś, kto potrafi grać Templarem? Bardzo potrzebowałbym pomocy w tej klasie. Proszę o szybką odpowiedź.

Aha i mam 2 klucze do rozdania. Jeden móglbym w sumie tutaj dać, tak więc zrobię mały konkursik. Ci co chcą wygrać klucz proszę o podanie jakiegoś dobrego dowcipu - tylko proszę bez sucharków, do wieczora (ok 22.00) Powodzenia ;)

Co rozumiesz przez "potrafi grać"? Chodzi Ci o planowanie rozwoju postaci w drzewie umiejętności pasywnych czy o dobór umiejętności aktywnych?

PS. Post nr. 200. :)

PS.2.

Zajączek i misio poszli pewnego dnia na ryby. Łowią, łowią, aż tu nagle złowili złotą rybkę. Złota rybka jak wiadomo - "Bla bla bla 3 życzenia na głowę".

Zaczyna misio "Ja, ja chciałbym, żeby w całym lesie były tylko misie samiczki, a ja jedyny samiec!".
Rybka pstryknęła płetwą. Tura zajączka "Ja chciałbym skuterek."

Tura druga.
Misio uśmiechnięty "Ja, ja chciałbym, żeby w całym naszym kraju były tylko misie samiczki, a ja jedyny samiec!".
Zajączek "A ja chcę kask". Misio się śmieje, rybka się śmieje, ale nic - życzenia spełnione.

Tura trzecia - ostatnia.
Misio już całkowicie podjarany mówi "Ja chciałbym, żeby na całym świecie były tylko misie samiczki, a ja jedyny samiec!", a następnie patrzy lekceważącym wzrokiem na zajączka. Uszaty nic sobie z tego nie robi. Wsiada na skuterek, zakłada kask, odpala sprzęt i gdy prawie już znika z pola widzenia pozostałych zwierząt, krzyczy "A ja bym chciał żeby misio był pedałem!"
Last edited by Skelecross#0407 on Apr 23, 2012, 10:03:13 AM

"
Co rozumiesz przez "potrafi grać"? Chodzi Ci o planowanie rozwoju postaci w drzewie umiejętności pasywnych czy o dobór umiejętności aktywnych?

W sumie to nawet nie wiem o czym Ty mówisz, bo jestem nowy w tej grze. Chodzi mi o pełny build opisany chociażby w największym skrócie. Jakie bronie mieć, jakie punkty wydawać w drzewku umiejętności, które kryształy ze spellami najlepiej wybierać.
"
Wilu666 wrote:

"

W sumie to nawet nie wiem o czym Ty mówisz, bo jestem nowy w tej grze. Chodzi mi o pełny build opisany chociażby w największym skrócie. Jakie bronie mieć, jakie punkty wydawać w drzewku umiejętności, które kryształy ze spellami najlepiej wybierać.

To co mówisz, zależy głównie od tego, czego wymagasz od tej postaci. Czy to ma być postać melee, czy rzucająca czary, czy może połączenie tego, a może chcesz zaszaleć i zrobić z niego łucznika?

W PoE nie mamy takich typowych szablonowych postaci opierających się na jednej - dwóch typowych taktykach. Tutaj mamy doczynienia z "plasteliną" którą możemy urabiać według własnej woli. Oczywiście każda klasa ma swoje jakieś podstawowe upodobania, ale praktycznie ma dostęp do wszystkiego.

Templar spisuje się najlepiej jako hybryda walki wręcz z magią. Jego główne bronie to staff'y i mace'y (wariant zwykły lub magiczny - "spectre").

Pytanie podstawowe do ciebie? Jakiej broni ma używać twoja postać?

"
To co mówisz, zależy głównie od tego, czego wymagasz od tej postaci. Czy to ma być postać melee, czy rzucająca czary, czy może połączenie tego, a może chcesz zaszaleć i zrobić z niego łucznika?

W PoE nie mamy takich typowych szablonowych postaci opierających się na jednej - dwóch typowych taktykach. Tutaj mamy doczynienia z "plasteliną" którą możemy urabiać według własnej woli. Oczywiście każda klasa ma swoje jakieś podstawowe upodobania, ale praktycznie ma dostęp do wszystkiego.

Templar spisuje się najlepiej jako hybryda walki wręcz z magią. Jego główne bronie to staff'y i mace'y (wariant zwykły lub magiczny - "spectre").

Pytanie podstawowe do ciebie? Jakiej broni ma używać twoja postać?

Myślałem o takim typowym, stereotypowym paladynie, czyli tank, używający Sword + Shield i szczypta magii. Jest to możliwe i czy będzie to dobre połączenie?

Bierzesz udział w 'konkursie' nawet jak masz już dostęp do bety? W sumie czemu nie ;P

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info