Hungarian Corner

Sziasztok Guildet keresek,szivesen nyomulnék csapatban.
"
Vensun wrote:
Bárkinek akinek segitség kell, a magyar mennydörgók guild áll minden magyar rendelkezésére, dobjatok egy pmet ha szeretnétek csatlakozni

Szia szeretnék csatlakozni.
Sziasztok!

Társkereső :D

Keresnék magam mellé 1 max 2 embert lehetőség szerint aki tankol és Grace és determination aurát használ olyan LVL 70 környéke -/+ 3 jómagam LVL70es Scionnal tolom aura amit dobok: Clarity,Purity,Haste,Hatred (egyszerre)// 60 körüli resek,2.5k life Dps:Double strike 13.5k Spectral throw 2.1k Gmp-vel cél szintezni lunaris 75-80 érzésből majd mappolni LVL68as startal.
Ha felkeltettem valaki érdeklődését, In game: xSpectScionx
hali nekem olyan gondom lenne hogy vegig csinaltam a normalt megoltem mindent atmentem cruelre es meg sem tok scion kezdeni ,hogy ez miert lehet , jah es en is csatlakoznek klannhoz ha lehetseges:D
"
satyak89 wrote:
hali nekem olyan gondom lenne hogy vegig csinaltam a normalt megoltem mindent atmentem cruelre es meg sem tok scion kezdeni ,hogy ez miert lehet , jah es en is csatlakoznek klannhoz ha lehetseges:D

Sceptre of godban ki kell szabadítanod a sciont, valamelyik emeleten fogod megtalálni amellett a gigantikus turmixgép mellett.
"I'm programmed to say something that is kind and uplifting at this point, but there is apparently an error that is working in my favor."
"
Alternalo wrote:
"
satyak89 wrote:

Sceptre of godban ki kell szabadítanod a sciont, valamelyik emeleten fogod megtalálni amellett a gigantikus turmixgép mellett.

Koszi
Sziasztok!

Nem vagyok egy hardcore POE játékos, de jó lenne kipróbálni a "multis" részét... Nem biztos hogy minden nap tudok jönni, de ha van olyan klán, ahova így is lehet jelentkezni, akkor jelentkeznék :-)

Egyenlőre egy ranger van, LVL 52, 1000+ DPS alap sebzéssel... A játékban a második nehézségi fokon vagyok az ACT3 elején (elég sokat farmoltam az első nehézségi fok végén)
Hali

Ha esetleg valaki mappolna, ING.:xSpectScionx
Last edited by SlayRxXx#6729 on Nov 22, 2013, 7:59:21 AM
Szia itt a link http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBAF4B3AHnAf8DJwUtBu4ILgmWEPAS4RQgFHEY2xmOG6ob-iFgI_Yl3ycgKaUxnjGwMgkyfjQ1NDg1kjboOlI64UCgR35KfUrITeNOKlBHVgRW-livWkhbr2BLYSFhUmMXZU1noGxGbUpuaW6qcmx07XTxeA1673z1gTqE2YTvhmCHaod2iO2I8YoikGyXcJuNnrmfy6PnpBmmV6cwqW6plKvFrFmvoq_rtfK-ir6nwA_ApsDzwQfL9dJN037UUtd-3Q3nD-dj6wntg-4O73rv8PJF9778ifzF_gr-jw==
Sziasztok!
Az iPon guild tagokat keres. Ha szeretnél csapatban játszani és közben beszélgetni a többiekkel, akkor itt a helyed. Amennyiben elérjük a megfelelő létszámot, akkor TS szerver, guild stash, illetve más dolgok is várhatóak.
Ingame jelentkezés náluk:

redhbaby
Supra_III

ElysiumGate POE Klán:
http://www.pathofexile.com/guild/profile/91153

IGN: RedDuh
Last edited by sandor555#2370 on Nov 29, 2013, 3:31:46 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info