Hungarian Corner
Azt hiszem, már igen.
Tehát a "cast on critical"-nak egy "ágon" kell lennie azzal a spellel, amivel támadok, és a szintén egy ágon lévő egyéb spellt triggereli? Ha igen, akkor értem :-) Csak kicsit csalódtam, mert így komoly támadás csak 6 linked sockettel lehet, olyannal meg még nem találkoztam a 64. szintig :-( / socket van dögivel, de ezek összelinkelve... max 4-et láttam összekötve. Köszi még 1x a tisztázást! Este megyek kisérletezni... |
|
" Igen. Sajnos a CastOnMeleeKill-lel is ez a helyzet. Igazából legalább 5L de inkább 6L kell hogy ezek faszán működjenek (sőt még akkor sem vagyok benne biztos hogy megéri őket használni...), nekem is csalódás volt amikor rájöttem. A lvl50-es pályákon már találhatsz 6S itemeket, de nagyon kicsi az esély hogy ezek 5L/6L legyenek. Ha te szeretnéd linkelni őket OrbOfFusinggal, akkor is nagyon sokra lesz szükséged (5L-hez kb. 80 db, 6L-hez több mint 500). Hardcore, Hungary
|
|
Woah, i had no idea there is a fair amount of Hungarian brothers & sisters playing.
I can't really spell in Hungarian but i can speak it quite well, its in my blood. Hi from Australia! |
|
" |
|
" Megnyugtatlak, 2 éve játszom ezzel és eddig egyszer sem találtam 6 linkes cuccot, de nem is szükséges, perpill egy 4L-es megoldású meleem van 20k dps-el ami bőven elég az endgame tartalomhoz. "I'm programmed to say something that is kind and uplifting at this point, but there is apparently an error that is working in my favor."
|
|
" 2 éve? Akkor én mint kezdő, nem panaszkodom :-) Persze, most is elég erős a karakter, csak 6 linkel veszett érdekes és erős buildeket lehetne csinálni :-) |
|
Sziasztok! Magyar klánba be tudna venni valaki?
|
|
" Szia, Ha Alakuló, formálódó klán megfelel, akkor "ElysiumGate" :-) |
|
Nekem se esett még egyetlen 6L se, csak 5L (összesen 5 darab), és a legdrágább cucc, ami esett is egy 280 DPS 1H sword volt, amitől 6 exáért szabadultam meg. Viszont most egy mirrorra gyűjtök, hogy lemásoljam ezt a gyönyörűséget: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/558252/page/1 Eddig sajnos csak 50 tisztánál járok, és a mirrorok 130-140 exa körül mennek manapság, szóval még hosszú az út, főleg ilyen kevés szabadidővel :'D
Illetve ha már 6L: éppen ezt próbálom 6 linkelni: Elég shitty roll, de ha összejön a 6L, akkor nem fog számítani, pár divine (darabja 0.5 exalt) megoldja a problémát. " Facebreaker? :) Tény és való, hogy az egy szemtelenül olcsó, de mégis roppant hatékony build. Veszel egy facebreakert, egy BoR-t (ha überrolrra hajtasz is megvan 20 exából) és nem is kell a méregdrága fegyverek meg chestek miatt aggódnod. Last edited by luorax#5965 on Dec 7, 2013, 6:26:37 AM
|
|
" Atyauristen, nekem KELL egy ilyen!!!! Mi is az az exa, és hol lehet kapni ?!?! |
|