Hungarian Corner
Sziasztok !
Egy buta kérdés . Normál szinten végeztem hogyan tudok továbbfejlődni ? Köszönöm szépen :) Szép napot mindenkinek ! |
|
" Mész tovább cruelen, ugyanazokat a questeket tolod mint normon, aztán merciless. |
|
Köszi :) !
mana multiplier 110 % os Gamet mikor tudom használni mi kell hozzá ? Köszönöm Szépen ! |
|
Segítség!
Kaptam kölcsönbe egy olyan spellt, hogy "cast on critical strike", itt írnak róla: http://pathofexile.gamepedia.com/Cast_On_Critical_Strike A probléma csak az, hogy három féle spellel raktam össze, de egyik variációbal sem működik: a kerekternél hozza a csatolt spellt, és írja is, hogy direktben nem használhatom - csak éppen ő sem használja soha... Ez még tényleg bugos, vagy én vagyok béna? Próbáltam purity of lightning-al, ARC-vel, és frost wall-al is. Köszi előre is! |
|
Sziasztok!
Frissen alakult klánunk, a Black Label Society érett felfogású tagokat keres soraiba, hogy egy összetartó, baráti társaságot hozhassunk létre. A klánban jelenleg csak munkatársaim találhatóak, de remélhetőleg hamarosan többen is leszünk. Érdeklődni lehet a játékban Ygreette-nél, vagy üzenetben ezen az oldalon. Általában esténként vagyunk aktívak. További szép napot mindenkinek! |
|
" Kell (legalább) egy "Attack" címkével ellátott gem hozzá, ezt tudod ugyanúgy használni. Ha bármelyik supportolt "Attack" skill critel, akkor van rá X% esély, hogy az összes supportolt "Spell" címkés gemet elcastolja. Magyarul fogsz egy (vagy több) Attack gemet, meg egy (vagy több) spell gemet, egy cast on critet, ezt berakod ugyanabba a linkbe, és akkor az attack gem(ek) triggerelik a spell gem(ek)et. |
|
" Köszi a választ! Én is ezt próbáltam, kerestem hozzá egy 4 slotos armourt (persze össze vannak kötve) , és direkt három attack gemet tettem mellé(2x lightning +1x rain arrow). A youtube-on is valami ilyet magyarázott a video. A probléma csak az, hogy nem látom, hogy működne: felhúztam egy kicsit a karakteren a critical chance-ot (20+%), és farmoltam is a gemeket, hogy kicsit felmenjenek az esélyek (most 46%). Namost, a critical esetén kick back effect van, tehát látom mikor van critical, viszont egyáltalán nem látom a critical spell által triggerelt spellek effektjeit! Mondjuk mintha működne valami, mert időnként letarolja a mezőnyt - de a videóban úgy tünt, mintha látszania kellene... És különösen a rain of arrows feltünő... |
|
A Lightning Arrow meg a Rain of Arrows is 'Attack' címkés, azaz mindegyik támadásnak minősül. Ők triggerelik. Őket kell használnod, hogy a gem működjön. De kell még ugyanebbe a linkbe 'Spell' is, amik triggerelésre kerülnek.
Pl: Spectral Throw - Ice Spear - Cast on Crit. Nyomogatod a Spectral Throwot, ha critel és szerencséd van, akkor ellövi az Ice Speart is. Vagy Double Strike - Discharge - Cast on Crit - Power Charge on Critial. Nyomogatod a Double Strike-ot, ha critel és szerencséd van (meg charge-jaid), akkor jön a Discharge. Így már világos? :) |
|
Sziasztok :-) Csak most vettem szre ezt a topicot :)
|
|
Mivel kevesen írnak ide hamar lecsúszik :)
Berakhatnának ilyen nemzetiségi fórumokat is, ahol pl csak német, csak magyar topicok lennének, meg talán még az oroszok játszanak ezzel sokan. "I'm programmed to say something that is kind and uplifting at this point, but there is apparently an error that is working in my favor."
|
|