Hungarian Corner
Csatlakoznék én is nagyobb magyar guildhez, mindenkit be kell fogni aki magyar :)
|
|
megalapitottam a magyar mennydörgők guildet, csatlakozási feltétel: magyar legyél, a chat magyarul lesz, más kitátel nagyon nics a szokásoson kivül
IGN: Vensun
|
|
Szevasztok!
Végre megtaláltam ezt a fórumot. Örülök, hogy azért vagyunk páran. Level 61-es Marauder vagyok, tolhatnánk majd közösen. Februárban kezdtem a játékot. Őszintén szólva nagyon tetszik! |
|
Üdv,
Van egy 56-os marauderem, jelenleg merciless act1-ben. Egy kérdésem lenne, a merveil minionok fagyasztásával mit lehet tenni? Egyszerűen befagyasztanak 6 secig utána szétszednek, nem tudok továbbjutni. 2 flaskom is van ami kiszed, de ez sajnos sokat nem ér. |
|
Hi!
LV43 ranger jelenleg (cruel), csatlakoznék ha felvesztek. |
|
Bárkinek akinek segitség kell, a magyar mennydörgók guild áll minden magyar rendelkezésére, dobjatok egy pmet ha szeretnétek csatlakozni
IGN: Vensun
|
|
Hali, 2 napja csatlakoztam, kellemes meglepi a játék, véletlenül akadtam rá 1000 másik közül.
Első kérdésem: mi ez a sok kiugrás a programból? |
|
Hali, 2 napja csatlakoztam, kellemes meglepi a játék, véletlenül akadtam rá 1000 másik közül.
Gyaokorolok, még hasznoltok nem lenne belőlem, de idővel csatlakozom a csapathoz. Első kérdésem: mi ez a sok kiugrás a programból? |
|
" Szia, cold resisted 75% legyen legalább, Merveilhez ez a kulcs. EDIT: nem árt ha van olyan flaskod ami leszedi a fagyást, egyébként a fagyás hossza a maxhp-dtól is függ, szóval 75% al is meg tudsz fagyni ha kevés a hp-d pl. "I'm programmed to say something that is kind and uplifting at this point, but there is apparently an error that is working in my favor." Last edited by Alternalo#7105 on Oct 28, 2013, 4:08:44 AM
|
|
Üdvözletem!
Jó ideje nem játszottam már, de most hogy 1.0 a játék, neki lendülnék újra. Ez a Scion meg is tetszett, így gondoltam próbálkozom egy spectral throw buildel. Első ránézésre így néz ki: http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgAA8pebXaiaWlJKyG6qtfI1kv6PTeOmVzGeqW54DVivNug6UjJ-hykOPBRxQarfv6cw977iYTB3lZtlpyb4ZFIwT2C7waOuUBNMrFmI8edj_gryRTrh2E2UoNpiaHSezdIhVw3ZYRku1I-53e8O51JUSV8_9kiMz1BQWGPG2CftrKpyqXzZ891koxpVYSGE73Tteu9gSwUtxFgn1V4TG8hDMbZBTioppQ== Érdekelne a véleményetek, fog ez így működni? |
|