Hungarian Corner
Ha volna olyan aki már benne van a játékban és hajlandó lenne válaszolni kezdő kérdéseimre nagyon megköszönném! :)
Még nem kaptam kulcsot ugyan de amíg megérkezik minél több infót igyekszem összegyűjteni, egyszerű dolgokról van szó: Statok, fejlődés... Na nem olyan kérdéssel, hogy "mire kell kattintani ahhoz, hogy előre menjek". :) |
|
Még mindig elfogadok kulcsot ha van valakinek. :D
|
|
Helló, esetleg még van valakinek felesleges beta kulcsa? Nagyon megköszönném :) :/
|
|
Lemaradtam én is a nyílt hétvégéről, de sebaj. Mindjárt itt az open beta is, és akkor már karakter wipe nélkül is játszhtunk. :)
|
|
Nagyot néztem amikor megláttam ezt a front pagen. Látom sok embernek van kulcsa. Ha valakinek van egy felesleges és úgyérzi akkor én szívesen elfogadom ;).
|
|
Hát ez soha nem fog küldeni beta keyt :S
|
|
Most már csak kibírjátok valahogy az open bétáig. Ha minden igaz, június végén vagy júliusban várható. Nekem sajnos nem küldtek extra kulcsot. Aki nagyon szeretne játszani, esetleg 10 dolcsival támogassa meg a készítőket, a vásárolt pontokat el is lehet költeni utána, lehet pl. 3 stash tabot venni belőle, ami mondanom sem kell, hogy nagyon hasznos tud lenni.
|
|
Sziasztok!
Esetleg ha valakinek van egy fölösleges beta key-e szívesen elfogadnám. :) |
|
hát srácok.
egy nagyon jó akarónak köszönhetően tudok játszani, és úgy elkapott a hangulat, csuda. De ezt a játékot meg kell tanulni játszani, vagy játszva tanulni ;). Last edited by KenGuruL#1668 on Jun 12, 2012, 9:56:44 AM
|
|
Ha még lehetséges bejutni a bétába, kipróbálnám örömmel! :$ :)
|
|