Hungarian Corner

Sziasztok!

A Diablo 3-as problémák után nem tudott elragadni a játék, ekkora találtam meg PoE-t. Mindenki szeretne egy kulcsot aki nem tudd játszani, énis egy ilyen ember vagyok, egy a rengeteg közül. Esélyem h játszahhask a játékkal már csak a randommeren múlik ami elég kéves, ezért szeretnék kérni egy kulcsot, hogy végre ebből a felhasználóból egy játékos legyen ne csak egy felhasználó.

Ha valakitől kapnék nagyon örülnék neki, meghálálnám a szívességét!
Azt lehet már tudni, hogy a köv patchben ahol a mapok bejönnek lesz-e ladder reset?
"I'm programmed to say something that is kind and uplifting at this point, but there is apparently an error that is working in my favor."
Sziasztok!
Nagyon megtetszett a játék, igazából Diablohoz hasonlóakat kerestem, ugyanis nincs arra pénzem, aztán találtam a PoE-t , és hát elégggé megfogott:) Szóval ha esetleg valaki tudna nekem szerezni valahonnan egy kulcsot, vagy tudna mondani egy módszert, azt nagyon megköszönném:)
Sziasztok

Nekem is kéne már egy béta kulcs, de ahogy elnézem a Beta Invite Timer mindig az inaktív accountokat sorsolja ki. Lehet hogy meg van buherálva? :D
Path of Exile - One of the Best ARPG of All Time
@AbyssTemplar Jaja, ezt énis észrevettem, mióta nézem a Timert.
Az inaktívból sok van így többed dob ki belőlük... Láttam egykét aktívabb embert is akit akit kisorsolt, de nagyon ritka.
Beta member since 0.9.5
HC
Hétvégén nyílt béta julius 27-29. mindenki kipróbálhatja!
Hali! Nekem van egy fölös béta kulcsom...akinek kell írjon rám! :)

Egyébként egy kérdés: A zárt béta után, amikor úgymond teljesen kész lesz a játék...a karaktereinknek is annyi lesz?

Igen, lesz wipe.
Valaki lécci küldjön egy beta keyt mythos95191995@gmail.com kössz

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info