Hungarian Corner

A Hétvégén kilehet majd próbálni kulcs nélkül is mert jön az új patch - 6. karakter - új szörnyek - újradolgozott AI és a többi. Aki tudja ne hagyja ki, sajna nekem vizsgaidőszak, ugyhogy nem jut majd olyan sok a jóból de hajrá.
Üdv , aki tudna adni kulcsot megköszönném !
Sziasztok!

Sikerült kipróbálnám a hétvégén és nagyon bejött a game.
Szó mi szó jobban tetszik mint a most agyon hypolt diablo 3. Egy bajom van csak vele, vége van a free hétvégének és elvonási tüneteim vannak ha valakinek van egy feles meghívója vagy invite-ja azt nagyon megköszöném , előre is köszi :)
Sziasztok,

Ha van vkinek meghívója én is szívesen venném. :)
Én is csatlakoznák a key-t elfogadók táborába.. :D Jó látni hogy elég sok magyar van itt.
Sziasztok! :)

Tegnap hallottam a játékról, és szomorúan láttam, hogy lecsúsztam a nyílt hétvégéről :( :D

Mi újság itt? :)
Tommyst
Ha valakinek lenne fölös béta kulcsa akkor megtudna dobni egyel?
Nagyon szépen köszönöm! :)
Hali!

Egy béta kulcsnak én is nagyon örülnék! Valakinek esetleg?

üdv,
cRaBz
Jó látni mennyi magyar van :)
Eszméletlen jó volt a public weekend, már csak egy kulcs kéne és real life off :)

De mivel a timer katasztrófálisan működik esélytelen kulcsot nyerni... 80%a a kulcsot kapóknak 1x lépett be, amikor regisztrált. Az aktív emberek meg nem jutnak be, szomorú...
Last edited by Hobuci#3491 on May 18, 2012, 12:13:50 PM
Sziasztok!

Én csak tegnap hallottam erről a játékról, mindenesetre csináltam egy accountot. Ahogy nézem elég érdekesen működik a timer, a nagy része a kisorsoltaknak tényleg olyan, aki egyszer lépett be 2011-ben.
Ha lenne normális PayPal-om még vennék is kulcsot.

Ha valakinek van fölös és esetleg nekem akarja adni örülnék neki & cserébe felajánlhatok digitális rajzot, illusztrációt (fanart, saját karakter, akármi).

Üdv,
WS

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info