Hungarian Corner
" haha :DDD sadly it doesnt "The easy day was yesterday"
|
|
Üdv népek!
Tisztában vagyok vele, hogy mindenki béta kulcsot akar, sőt minél előbb... Ugyan így vagyok ezzel én is. Nézegettem és van, aki majd' egy évet várt a kulcsra... Ha van egy jóakaró, akinél akad egy használható kulcs, és elküldené, nagyon hálás lennék érte. p.s.: tudom, hogy pár óra és éjféltől ki lehet próbálni kulcs nélkül is a játékot. Üdv! |
|
Most hogy van friend list szeretnék néhány aktív magyar játékost összegyűjteni rajta, akinek van kedve együtt játszani írja ide valamelyik karakterének a nevét (nem tudom account névre miért nem lehet felvenni senkit, mikor úgyis azt írja ki a social panelen). Jelenleg lvl30 ranger vagyok (tegnap kezdtem újra játszani), a ráfüggés mértékével arányosan fog ez változni a napok során :)
Az én karim SnipingElf. "I'm programmed to say something that is kind and uplifting at this point, but there is apparently an error that is working in my favor." Last edited by Alternalo#7105 on Apr 4, 2012, 3:59:52 AM
|
|
Karaktereim: |
|
Sziasztok, egyik kedves barátomnak szeretnék egy béta kulcsot kérni, nagyon jó lenne :) nekem már van, engem is úgy szántak meg ( kivételesen szerencsés vagyok ), szóval ha valaki megszánna pm-ben eggyel akkor még eggyel több magyar játszana a játékkal :))
|
|
Sziasztok.Most találtam ezt a játékot.Várok a kulcsra a barátimmal.Ha esetleg valakinek lenne 1 fölösleges kulcsa és nekem adná azt megköszönném,cserébe lehet tudok érte adni valamit.Szóval,ha tudnék adni irjatok.Köszi
|
|
sziasztok.sokaig nezegettem a jatekrol szolo videokat es nagyon megtetszett a jatek.esetleg ha valakinek lenne 1 felesleges kulcsa,es meg tudna szanni vele az legyen oly szives es kuldjon egyet nekem.elore is koszonom:) esetleg csererol is lehet szo,tobbit privibe.
|
|
Üdv mindenkinek :D
Tegnap kaptam kulcsot eddig nagyon tetszik, tankolós aurás templarom van. Ha kapok netán friend invite kulcsot és nem kell ismerőseimnek (elég esélyes D3 miatt) akkor majd írok és lehet "pályázni" :D Sok sikert a random kulcshoz addig is :D |
|
Nekem is jöhetne majd egy kulcs ha akad valakinél XD Üdv amugy. Elég rég volt az utolsó post errefelé szóval gondoltam felélesztem kicsit a thread-et és jelentkezem eligazitásra :3
|
|
Sziasztok!
Bétakulcsot én is elfogadnék.Tetszik, hogy ingyenes alapokra teszik a játékot, ez magyar barát hozzáállás:). Remélem jó kis game lesz, jó közöséggel! |
|