Hungarian Corner
Tudom milyenek a H&S jatekok, pl a Diablorol nem mondhato el hogy nincsen sztorija, sot nagyon is van es kimondottan erdekes. Meg a fejlesztok is tudjak hogy nem annyira jo a game. Mivel ha az lenne akkor nem lenne ingyenes. Jo a jatek azt nem mondom, de sok minden van ami unalmassa teszi 1 ido utan. Ami meg a kasztokat illeti oda fejleszted ahova akarod. Ha a witchbol barbart akarsz csinalni akkor megteheted, csak a passziv skill fan kell a pontjaidat ugy eloszd. Ja es nagyon remelem nem csak 3 act lessz majd a vegen, szerintem minimum 5 mint a diabloban, de ha tobb az csak annal jobb.
|
|
Open bétán már bent lesz az act3, és ha életben akarják tartani a játékukat akkor folyamatosan bővíttik majd tovább szerintem.
Viszont hogy bármelyik classból bármilyet csinálhatsz az csak elméletben igaz. Minden karakterosztály más, a neki előre meghatározott helyről indul a skillfán és ha a witchből akarsz életképes barbárt csinálni 15-20 skillpontod rámegy hogy egyáltalán eljuss a barbárnak hasznos dolgokat tartalmazó "skillfaágra". igazából csak a két szomszédos class ágaira érdemes átkalandozni emiatt. Witchnél a templár-ra illetve az egyenlőre mégcsak "int/dex"-ként jelölt 6. classéra ami majd szintén open bétával jön. |
|
Sziasztok! Ha valaki tudna küldeni egy beta key-t azt megköszönném! :)
| |
Hát ja nekem is jól jönne egy béta kulcs, de semmi..
Esetleg valakinek lenne?! Amugy ezt mikorra tervezik kiadni? Nekem bejön simán megvenném már inkább.: ) Last edited by Criminalheadz#2820 on Feb 26, 2012, 10:52:48 AM
|
|
Megvenned nem kell, ingyenesen tölthető és játszható, hogy itemshopban mit lehet majd kapni, mennyiért, és mennyire lesz függő tőle a játék azt még nem tudni.
A zárt béta már augusztus óta megy, azóta folyamatosan alakítják a játékot. A nyílt bétát februárra ígérték, de az már elmúlt ugye. Úgy saccolom talán 1-2 hónapon belül elkezdődik. |
|
végigkövetem ezt a játékot látok benne halványan 1 kis jövőt de ha szarlesz írok nekik 1 levelet :D:D
Kitalálok nekik 1 játékot csak csinálják meg xD Blood and Glory!
|
|
Kaptam még egy kulcsot!
A legrégebben regisztrállt - magyar - kérőnek elküldöm, én is így kaptam a saját kulcsomat. Holnap (szombat) reggelig várom a jelentkezőket! Egy szerencsésnek meglesz a hétvégi szórakozása! |
|
Üdv ! Én is szívesen kipróbálnám ezt a játékot, de nem sok esélyét látom, hogy kapok kulcsot, mert már van aki november óta vár :(
|
|
Konkurencia hiányában a nyertes.: Nosti!
Gratulálok! Megy PM-ben a kulcs, jó játékot! |
|
Végre én is kaptam kulcsot, ohh jee.
|
|