Hungarian Corner

"
Barbonia wrote:
Szerintem nagyon jó kis H&S lesz, ne felejtsük még béta, hegesztgetik rendesen. Nekem a D3 nagyobb csalódás jelenlegi állapotában, de hát az is béta még, bízzunk a Blizzardban.
Úgy egy-két hete mikor Chris fent volt vallatták a bétáról. Azt mondta a még open előtt beteszik az act2 endboss-át(fent az acient piramis tetején a dark altar-ból jön majd elő), de a 9.6-os frissítésben még nem lesz bent, viszont a freindlist valószinüleg igen. Szerintem az openre még kb. márciusig várnunk kell legalább.

akkor eddig a a bétában act2 endboss előtt ér véget a játék?:D akkor ki volt az a fasz aki felhúzta 78 ra a kariját?XD
Blood and Glory!
Ha eljutsz az act 2 végére nem a boss jön elő hanem kinyilik az ajtó (ami majd az act3 felé visz) és visszavisz a játék elejére a strandra ahol partra vetett a víz és kezdődik újra nehezebb fokozaton az egész előről. Négy nehézségi fok van(normal-cruel-ruthless-merciless), tehát 4x viszed végig a két act-ot(ezalatt bőven elérsz 55-60as szintig), utánna pedig megnyílik egy waypoint malström of chaos-ba. Ez egy saját magába végződő "végtelen" rész, sok, erős mobbal, partyban farmoláshoz ideális.
Last edited by Barbonia#7515 on Jan 29, 2012, 7:22:16 AM
"
Barbonia wrote:
Ha eljutsz az act 2 végére nem a boss jön elő hanem kinyilik az ajtó (ami majd az act3 felé visz) és visszavisz a játék elejére a strandra ahol partra vetett a víz és kezdődik újra nehezebb fokozaton az egész előről. Négy nehézségi fok van(normal-cruel-ruthless-merciless), tehát 4x viszed végig a két act-ot(ezalatt bőven elérsz 55-60as szintig), utánna pedig megnyílik egy waypoint malström of chaos-ba. Ez egy saját magába végződő "végtelen" rész, sok, erős mobbal, partyban farmoláshoz ideális.

kár hogy még csak ennyi van kész:/
Blood and Glory!
Több is kész van belőle de open bétáig csak ennyit raknak be. Tesztelni elég nekik, act3 jön majd az OB-val.
"
Barbonia wrote:
Több is kész van belőle de open bétáig csak ennyit raknak be. Tesztelni elég nekik, act3 jön majd az OB-val.

nekem nagyon diablo2 feelingünek tünik a játék de komolyan a mai teknologiával persze nem blizz stílusban .D de pl portalhang wp-k aktok persze mindenhol lehetnek aktok... :D meg ugyebár a nehézségi szintek... amikor elkezdték alapul vettek egy már meglévő sikeres játékot így elképzelésügyileg.
Blood and Glory!
Hát sajnos nem sok játékot tudnék mondani az utolsó pár évből ami olyan "hú-de-eredeti-ilyet-még-nem-láttam" lett volna. Viszont ami működik azon minek változtatnának.
na igen énmeg rájöttem hogy 3 kariból amit kipróbáltam van egy játszható :D úgymond .D a 3 kari: dualist archer sorc

és a sorc ami játszható :D a többihez még lélekjelenlét kell részemről :D az a baj hogy akárhányszor kezdek neki ezzel a játékkal játszani 1 edül annyira álmos leszek úgy a prison körül hogy aludnom kell 2 órát érted?:D
Blood and Glory!
Én a witch-et és a ranger-t (boszi, archer) próbáltam ki, de nekem az íjász hosszútávon életképesebbnek tűnik.
A boszinak több a gyenge pontja: A fegyvere a wand a leggyengébb basicdamage-s fegyver, így kénytelen skillt használni folyamatosan, ezért hatalmas a manafogyasztása. Az int-es páncélok pedig nagyon kevés def-et adnak, pár ranged: íjász,vagy varázsló mob hamar szétszedi távolról. Nincs igazán hatásos távolsági támadása, közelre jó inkább. Meele karaktereket nem szeretem , nem is próbáltam egyet sem.
"
Barbonia wrote:
Én a witch-et és a ranger-t (boszi, archer) próbáltam ki, de nekem az íjász hosszútávon életképesebbnek tűnik.
A boszinak több a gyenge pontja: A fegyvere a wand a leggyengébb basicdamage-s fegyver, így kénytelen skillt használni folyamatosan, ezért hatalmas a manafogyasztása. Az int-es páncélok pedig nagyon kevés def-et adnak, pár ranged: íjász,vagy varázsló mob hamar szétszedi távolról. Nincs igazán hatásos távolsági támadása, közelre jó inkább. Meele karaktereket nem szeretem , nem is próbáltam egyet sem.

felkelted a holtakat utána range be kasztolsz ezért nincs szüksége a sosonak defre csak dmg re és manára ^^ + van neki 1 olyan tallent ami alapból 40% os manareget ad + még lehet fejleszteni +7% osával h ajólláttam :) ezért életképesebb mint bármelyik csak mész a csicskáidat hetnelik temeg püfölöd őket:D
Blood and Glory!
Én Zombiekat használok 5db-ot(3at gem ad, +2 a skillfából):
raise Zombie (14) - minion damage(13) - minion life(14) gemkombinációval [->(a skillgem szintje)]
1655+4% hp
+112%damage
+8% speed
A merciless fokozat végén így is hamar behalnak, és nem mindig tudják lekötni az összes mobot.
Minél nehezebb fokozaton játszol annál több mob van és annál többször van köztük kék elit, meg sárga miniboss.
Spectrét nem kezdtem el húzni mert alapból olyan mínuszból indulnak, az összes raise spectre gem-en -60%,-70% hp, energie shield, meg damage statok vannak.
Minnél előbbre tartasz a játékban annál sűrűbben esnek majd sok foglalatos itemek, és support gemek. A gemkombinációk meg nagyságrendekkel több manát esznek.
Én is szeretem a witchet, alapból azt terveztem, de rangerrel jóval gyorsabban haladok és kevesebbszer harapok fűbe, pedig neki sincs sok defje, és kitérésre is hijába írja a 44%os esélyt annyi nemigen jön össze szerintem.
Last edited by Barbonia#7515 on Jan 30, 2012, 2:45:12 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info