Hungarian Corner

A második (cruel) fokozattól egyre több mob lesz resist valamilyen elementál sebbzésre, az élőhalottak például a cold damage-ra, ez is nehezít.
Ha bosst látsz vagy aurát a mobokon körülötte, mindig nézd meg milyen tulajdonságokkal rendelkezik, mert vannak olyanok hogy "allies reflect physical damage", "allies reflect elemental damage". Ilyenkor másodpercek alatt saját magad nyírhatod ki a visszatükrözött sebzéssel. A witch-nek különösen a második okoz gondot, mert a wand sebzése egy vicc, a skilljei meg mind elementál alapúak.
Alacsonyabb szinten még nem tünik fel de ha meghalsz levon az elért EXP-dből, 50 felett már sokat számít hogy 2-3 területen megszerzett teljes EXP-d elszállhat egyetlen halállal!
Last edited by Barbonia#7515 on Jan 31, 2012, 4:14:45 AM
Szervusz. Tudom beszelni magyarul egy kicsit. Pedig, tetszig nekem gyarkarolni jatekban ha nekem van esetseg.
Konyobb olvasni magyarul igen konyobb megerteni magyarul, pedig irni es besqelgetni nehezebb. Sajnalok rossz magyarul.
Translation
Hello, I can speak a little Hungarian. However, I like to practice in game if I get a chance. I also like reading Hungarian as it is easier to understand than to actually type and speak. Sorry for my bad Hungarian.
Viszonthalgatszra
Van a witchhez wandos build is :D Elvielg működik is, csak elemntal damage kell hozzá, ami a reflect elemental damage ellen szintén halál.

Amúgy kb mennyi idő fölvinni 60ra egy karaktert?

Beta member since 0.9.5
HC
Hello, latom kezd gyulni a Magyar Nep !

Orulok ;)
halihó Arcok,

küldött nekem még egy kioszthaó betakeyt a fejlesztőség, kell valakinek?
Kedves brainfart!

Én elfogadnám a kulcsot ha megvan még! előre is köszi!
jaja gyülünk:D én még mindig azzal küszködök hogy ne aludjak el az unalomtól a játékban xD

annyi bajom van a gamel hogy aki csinálta a karaktereket vagy nemtud rajzolni vagy aberált xD ha ilyen embert rajzoltam volna oviban kitoloncolnak az országból *-*

ennél még a nagyfejü kistestü kutyák is jobbak:D:D

akárhogy is nézzük grafikai problémák még vannak a játékkal az elgondolás nemrossz de a karakter "skin"-ek trágyák...

van 3 karim:
1 wizzard: úgy néz ki mint 1 szakadt csöves úgy áll a karja mint egy zombinak és rusnya a képe

1 archer: aki valami nagymamára hasonlít... eléggé combos karjavan :D biztos gyúr retkes az egész karakter stb...

Aztán végül van 1 ilyen dualakármis hát ennek meg olyan a nyaka mintha eltörtékvolna begipszeltékvolna és hús nőtt volna a gipszre meg a műanyagcuccra ... a fejéről nem is beszélve na m1 eléggé érdekes karakterek vannak még jó hogy előről nemigen látjuk őket gyakran... lehet el is menne a kedvetek a játéktól... xD mondjuk ami felbaszott az az inventory... aránytalanok az item-ek oké hogy a diablo2 őt vették alapul meg minden de azért könyörgöm ott legalább nem voltak gigantikus itemek_:D 1 questitem elfoglal 6 helyet-.-' meg ilyenek besarás... az a kemény 1 boss akivel találkoztam az fogjukrá hogy jól megvolt csinálva érdekesnek találtam hogy átalakult de ez pozitívum volt... a ládák is faszák a játékban 1-2 textura még nema z igazi mert eltünik a karid meg nemtudod kitargetelni a szörnyeket stb... :D jameg ami felidegesített azok a kis szörnyek voltak amik valami kavicsot lövögettek vagy tudomisénmit azokat ki targetelni művészet:D ha egyedül megy az ember unalmas a játék semmi látványos elem nincs benne ami valamitől nem aludna el az ember például a skill efektek... nekem eléggé érdekesnek tűntek az ilyesfajta efektek... 1-2 játékkal összehasonlítva már már gagyinak... még a diablo2 nek is jobb skill efectjei vannak... ez hogy vannak ilyen gemek és azok a skilljeid hát nem negatívum de az hogy lofasz nélkül elkezdesz játszani azt sem tudod mi merre mit hogyan és akkor keresed a spelledet és nemtalálod kb SEHOL aztse tudod hol lehet tanulni mert mindenki a tanulást szoktameg vagy hasonlót tallent akármi én mire rájöttem hogy a kavicsok a skillek addigra leauto attackoltam 2 területet v többet :D na m1 csak azért irtam le hogy tudjátok a véleményem. Mindent egybevéve nem egy rossz játék/lesz ha amiket leirtam megváltoztatnák még életképes is lehetne.
Blood and Glory!
Last edited by Resouler#3256 on Feb 16, 2012, 11:59:45 PM
Egy szó: béta. XD
A karakterek kinézete engem nem zavar, élethűbb mint más MMOkban a makulátlan, csillogó daliás férfi, meg szuppermodell női karakterek... ezekről inkább elhinni hogy naponta küzdenek az életükért. A történet szerint menekültek/rabok a játékosok akik hajótörést szenvednek és egy olyan kontinensen veti partra őket a víz amit kiírtott egy titokzatos mágikus apokalipszis.
Az archernek be van durranva a karja? Nyilazáson kívül mást sem csinál egész nap! :D
Valamiféle nyitóvideót én is hiányoltam az elejéről, de szerintem lesz később, hiszen a klasszok bejelentéskor is készültek hozzájuk bemutatóvideók.
A 6kockás questitem amire gondolsz a medicine chest az act1 elején van, de azt rögtön le is tudod adni a faluba teleportálva.
Minden itemre ha ráviszed a kurzort az ablak alsó részén oda van írva mire jó, és hogy használható.
A skinek furcsák? Ez fantasy. Én egyedül a "tüskegalléros" dexes felsőruhát találtam túlzásnak, az tényleg nem életszerű.
Vannak hiányosságai a game-nek, de összességében nekem tetszik, olyan játékot ami mindenkinek jó meg nem lehet csinálni.
A freindlistet igazán berakhatnák már.
Last edited by Barbonia#7515 on Feb 17, 2012, 10:15:16 AM
en meg 1 picit uncsinak talalom a jatekot :/ keves benne az ujdonsag. Mikor masodikszor toltam vegig mar tokre untam. Ja es nem tul nagy a valasztek az itemek kozt sem. Ami kurvara zavar az az hogy minden kaszt tud barmilyen skillt hasznalni, ez tok gaz. Remelem jo iranyban fognak majd valtoztatni.
Minnél előbbre haladsz (szintben és nehézségi fokozaton) annál újabb fajta itemek jönnek.
Skilleket csak akkor tudsz használni ha megvannak hozzá a feltételek: elegendő dex, int, vagy str, meg persze a szint. Különben nem tud fejlődni és alacsony szinten később nem sokat ér. Vannak például skillgem-ek amikhez már lvl1-en 50 str kell, ami mondjuk egy witch-nek nem sokszor van, mert amúgy nincs szüksége str-re, és ahogy szinteket lép a gem úgy nő a str-szükséglete is. Így egy boszi nem fog túl sok piros vagy zöld skillgem-et használni, azok is alacsony szintüek maradnak. Mivel pedig a passzív skillfából kapod ezeket (int-et, dex-et, str-t) nem mindegy mire raksz.
H&S játékok inkább az itemfarmolásról, hentelésről szólnak, sok az ismétlődés, és nem a sztori az erősségük.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info