Hungarian Corner

"
mad1 wrote:
Természets. Holnapi napom erről fog szólni.
Most éppen azt próbálom kibogozni hogy mi is az a liga rendszer

de mad1 te megérdemled:) örülök neki hogy te kaptad!!:D mondjuk ha nyertem volna ezen a "lottón" tuti neked adtam volna:) te voltál az első magyar akivel dumáltam:D:P:) sok szerencsét a játékhoz!!:D
Blood and Glory!
"
mad1 wrote:
Már megy a letöltés...

És ez így 12óra meló után kurva jool esett.:)

Köszi még1szer tesó!

Szívesen! örülök h segíthettem és amúgy is megérdemelted mint ahogy írták is itt már :))
"The easy day was yesterday"
"
Lordsoad wrote:
"
mad1 wrote:
Már megy a letöltés...

És ez így 12óra meló után kurva jool esett.:)

Köszi még1szer tesó!

Szívesen! örülök h segíthettem és amúgy is megérdemelted mint ahogy írták is itt már :))

+1 :) én meg kunyerálhatok *-* XDD na m1 :D 1 héten belül bentleszek:P
Blood and Glory!
Én egy teljes hétig vártam rá, hogy jelentkezzetek béta kulcsért, ki volt írva ide a fórumra. Nem is reagáltatok rá az egy hét alatt. Az utolsó nap jelentkezett két ember, adtam is nekik kulcsot (KillerB, errorbacsi). Meg kértem őket, hogy adják tovább, nem tudom megtették-e. Velük együtt már négy embert juttattam be a játékba. Perpill még van egy darab kulcsom, de ezt már nem tudom alapból tovább adni, viszont elvileg bárkit betudok juttatni a játékba. Akit érdekel, írjon rám egy PM-et!
"
SpyWeb wrote:
Én egy teljes hétig vártam rá, hogy jelentkezzetek béta kulcsért, ki volt írva ide a fórumra. Nem is reagáltatok rá az egy hét alatt. Az utolsó nap jelentkezett két ember, adtam is nekik kulcsot (KillerB, errorbacsi). Meg kértem őket, hogy adják tovább, nem tudom megtették-e. Velük együtt már négy embert juttattam be a játékba. Perpill még van egy darab kulcsom, de ezt már nem tudom alapból tovább adni, viszont elvileg bárkit betudok juttatni a játékba. Akit érdekel, írjon rám egy PM-et!

na az fasza:) én 2 napig vártam regisztrációtól:D "megnyertem a lottót" xD m1 most van 1 15 ös dualistem :D jangofett helmel meg act2 on vok a BLOODAPE eknél xDD beszarás ez a játék... ezt józanul nehéz játszani:D
Blood and Glory!
"
SpyWeb wrote:

Hat 1 kulcs jol jonne nekem is, ha tudnal szerezni azt megkoszonnem. De ha jol ertem akkor mar nincs tobb kulcsod, akkor viszont hogyan tudsz vkit a betaba bejuttatni?
"
tormy wrote:
"
SpyWeb wrote:

Hat 1 kulcs jol jonne nekem is, ha tudnal szerezni azt megkoszonnem. De ha jol ertem akkor mar nincs tobb kulcsod, akkor viszont hogyan tudsz vkit a betaba bejuttatni?

nekem van 1 sejtésem de nem irnám le :)

-----------------------------------------------------------

+ Lvl 17 körüli act2 es karatert/eket keresek társnak mert egyedül kurvaszarunalmas ez a játék ... akárhogynézzük:D

van ts em ventrim skypeom msn akármitletöltök csak dumáljunk játszunk!:)

+ 1 kép hogy viruljatok:P

Összehasonlításképpen van körberakva az ingame itemmel a kép címe!: Jango Fett never dies!:) sajátgyártmányu kép:D
Blood and Glory!
Mentek PM-ek azoknak, akik jelentkeztek, viszont a rendszer változása miatt jelenleg nem tudok több embernek segíteni :) Egyébként nemsokára nyílt lesz a beta, szóval mindenkinek kitartást :)
Last edited by SpyWeb#2635 on Jan 27, 2012, 6:43:25 AM
"
SpyWeb wrote:
Mentek PM-ek azoknak, akik jelentkeztek, viszont a rendszer változása miatt jelenleg nem tudok több embernek segíteni :) Egyébként nemsokára nyílt lesz a beta, szóval mindenkinek kitartást :)

hát akárhogy nézzük én ezt még vagy 2 évig nem nyitnám meg xD igaz hogy 5 éve csinálják ... de :/ akkor is van még mit fejlődnie a játéknak....
Blood and Glory!
Szerintem nagyon jó kis H&S lesz, ne felejtsük még béta, hegesztgetik rendesen. Nekem a D3 nagyobb csalódás jelenlegi állapotában, de hát az is béta még, bízzunk a Blizzardban.
Úgy egy-két hete mikor Chris fent volt vallatták a bétáról. Azt mondta a még open előtt beteszik az act2 endboss-át(fent az acient piramis tetején a dark altar-ból jön majd elő), de a 9.6-os frissítésben még nem lesz bent, viszont a freindlist valószinüleg igen. Szerintem az openre még kb. márciusig várnunk kell legalább.
Last edited by Barbonia#7515 on Jan 27, 2012, 1:36:36 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info