PoE 1 PC servers are restarting in: .
They should be back up in approximately .<ParadiseLost> [MASONS] 60 SLOT'ów [PL]
Witajcie. Bardzo mi przykro ale na chwilę obecną mam dostęp do Internetu tylko na telefonie w związku z czym nie mogę się zalogować do gry aby zapraszać. Przewidywana data podłączenia Internetu to przyszła środa. Mam nadzieję, ze się uda to zwolni się trochę wolnych miejsc!.
CASUAL GAMER
| |
5 postaci wszystkie 60+ w tym 3 70+
26 lat ts3 prawie rok z przerwami w poe liga standard obecnie gram scionem unarmed build lvl 72 |
|
Witam, aktualnie posiadamy kilka wolnych miejsc, zachęcamy do wspólnej gry.
Pozdrawiam |
|
" Zgadza się. 34 / 50 miejsc jest tylko zajętych. Zapraszamy!. CASUAL GAMER
| |
Witam,
W PoE jestem od kilku miesięcy. Mam chary na Domination, Nemesis i Standard. Aktualnie main na 79 lvlu. Gram głównie popołudniami i wieczorami - praca :( Podanie składam również w imieniu żonki (też gra - main 76 lvl bodajże). Ts, Vent, Mumble..itp. znamy i używamy..:) IGN: Freydonne, AnnFury |
|
witam poszukuje gildi do wspolnej gry na nemesis, mam 30 lat posiadam ts mica itp :D. gram wieczorami jak juz wroce z roboty. pozdrawiam
|
|
Witam,
Jeżeli macie tam miejsce i jest możliwość to zgłaszam akces. Lat 38, Scion oraz Witch głównie męczę. ScionAza |
|
Wrócę do domu z pracy i wyśle zaproszenia, jeżeli jeszcze nie zostały wysłane. Pozdrawiam
Edit: Zaproszenia zostały wysłane nadmienie, że "AnnFury" jest aktualnie w innej gildi. Last edited by Czeczar#2539 on Dec 23, 2013, 6:33:02 PM
|
|
No i co z tym moim podaniem kilka stron wcześniej?
|
|
Hej,
dopiero co zaczynam grę jednak jestem starym wyjadaczem jeśli chodzi o gry online. Zazwyczaj gram postaciami dystansowymi co przełożyło się w tym przypadku na wybór Rangerki. Mam 26 lat, gram raczej sporo:) Proszę o przyjęcie:) |
|