<ParadiseLost> [MASONS] 60 SLOT'ów [PL]

"
deimopro wrote:
Witam Was i zyczę udanej balangi Sylwestrowej :)

Chciałbym ponowić pytanie: Czy gracie też na klaszcznym Hardkorze? Jeśli tak to jestem bardzo zainteresowany dołączeniem do Was. Gram wieczorami i w weekendy. Głównie wiedzmą zrobioną pod Freezing Pulse.

Pozdrawiam,
Deimo

Zrobimy tak:
Zaproszę Cię i zgadasz się jakoś z obecnymi graczami. Jeśli Ci podpasuje to zostaniesz a jeśli nie to będziesz mógł zawsze nas opuścić :).

Dzięki i oczywiście szczęśliwego Nowego Roku!. :)
CASUAL GAMER
Jak impreza sylwestrowa? Udała się ?? :)
CASUAL GAMER
Hej hej,

Spoko, zróbmy zatem tak jak mówisz. Mój IGN to DeimoColdBlood.
Bede online dopiero w niedziele ponieważ jeszcze jestem na noworocznym urlopie.

U mnie Sylwester przyzwoicie zakropiony co poskutkowało godzinną drzemką na krześle przy stole imprezowym. Ogólnie pozytywnie :)
Last edited by deimopro#1054 on Jan 1, 2014, 4:00:27 PM
A więc impreza dobra :)

Dla wszystkich chętnych nasza grupa do pogawędek na FB: https://www.facebook.com/groups/254766628015800/
CASUAL GAMER
Last edited by Gicu#5524 on Jan 4, 2014, 6:39:49 PM
Witam.

Jeśli macie jeszcze miejsca chętnie dołączyłbym do Waszej gildii.
Mam 29 lat, online jestem zwykle wieczorami i w weekendy. Grę zacząłem przeszło rok temu, obecnie gram tylko w lidze Nemesis. Aktualnie gram LA Ranger lvl 82, poza tym posiadam lvl 75 EK Sion, lvl 67 RF Mara, lvl 67 Crit ST Duelist.
Do tej pory grałem glównie solo, ale chciałbym znaleźć grupę do wspólnego mapowania na Nemesisie.

IGN: @DecimusMaximusss
Pozdrawiam
Last edited by Icho#6463 on Jan 5, 2014, 5:47:04 PM
Dzieki Gicu za zaproszenie do gildii. Niestety, jak sie okazuje, nie widzialem nikogo grajacego na HC, na co tez wskazuje zupelnie czysty bank gildijny w tej lidze, wiec dzisiaj zwolnie jedno miejsce w gildii dla jakiegos gracza Domination.

Miejcie sie jak najlepiej!
Witam. Poszukuję gildii, z którą miło spędzę czas zabijając hordy potworów :).
W grze siedzę różnie. Czasami codziennie, czasami 2-3 dni mnie nie ma.
TSa posiadam, ale ze względu na współlokatora używam go rzadko (głównie jak go nie ma).

Niektórzy z Was mają już wysłane zaproszenia. Wystarczy zaakceptować :).
CASUAL GAMER
Aktualnie tworzę oficjalne forum gildii na swoim serwerze tak aby komunikacja była przyjazna i łatwa.

Dam znać jak będę w miarę kończył lub zakończę prace :)
CASUAL GAMER
Forum wystartowało.

Zapraszam do rejestracji i testów:

OFICJALNE FORUM GILDII:
http://paradiselost.gicu.pl/
CASUAL GAMER

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info