Polish Community

Czekać na ten klucz to masakra -.-, kicha że osoby które mają już ten klucz też biorą udział w losowaniu, no ale chce się grać trza czekać :)
jak to osoby które maja klucz biorą udzial w losowaniu? O.o
yeah hehe
No normalnie, jak Cię znowu wylosuje, to dostajesz na mail'a kluczyk. Za pierwszym razem konto beta, drugi i następne klucz.
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
Z moim szczęściem dostanę klucz... na koniec wakacji. Ktoś się chce założyć? :)
Mam pytanko :D
Dlugo czekaliscie na swoj kluczyk?
I gdy zostane wylosowany to mi sie aktywuje konto od razu czy dostane go na PM e-maila
Czy gre bede mogl pobrac dopiero po dostaniu sie do bety czy mozna bez niczego juz teraz
Ahh bym zapomial jest szansa na dostanie drugiego klucza?
Jesli ktos ma zbedny to by sie podzielił?
"
seiran95 wrote:
Mam pytanko :D
Dlugo czekaliscie na swoj kluczyk?
I gdy zostane wylosowany to mi sie aktywuje konto od razu czy dostane go na PM e-maila
Czy gre bede mogl pobrac dopiero po dostaniu sie do bety czy mozna bez niczego juz teraz
Ahh bym zapomial jest szansa na dostanie drugiego klucza?
Jesli ktos ma zbedny to by sie podzielił?

1. Niektórzy się zdenerwują, ale ja czekałem na klucz... 8 dni. ;)
2. Dostajesz informację na e-maila oraz PM z informacjami o becie, wszystko możesz sobie wtedy poczytać. Konto aktywuje się od razu.
3. Grę możesz pobrać po otrzymaniu dostępu do bety ale link to żadna tajemnica. W sumie gdzieś czytałem, że Chris prosił żeby nie podawać linku do klienta, gdyż gracze bez dostępu do bety pobierając grę niepotrzebnie przeciążają serwer.
4. Szansa jest. Jaka jest, każdy widzi. ;) Ja drugiego klucza jeszcze nie dostałem (od końca marca).
5. Tak naprawdę to nie ma sensu szukać klucza do zamkniętej bety, pograsz chwilę i wszystko stracisz bo będzie wipe. Cierpliwie czekajcie na fazę Open Beta, wtedy naprawdę będzie można z przyjemnością pograć.
Last edited by szynaananas#2950 on Aug 23, 2012, 6:39:22 PM
oj gadasz
Ja juz troche na tego key'a czekam ;(
Czy po open becie bedzie wipe?
"
seiran95 wrote:
Ja juz troche na tego key'a czekam ;(
Czy po open becie bedzie wipe?

Tak, a OB pewnie we Wrześniu lub dalej ;)
Po Open Becie żadnego Wipe'u nie będzie. Ostatni wipe zapowiedziany jest w momencie przejścia gry z Closed Bety do Open bety.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info