Trade servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.
Polish Community
" Moge sie dowiedziec w jaki sposob sie osmieszylem i jak sobie zaprzeczylem wzmianka o metinie? Jako ze mi zalezy na kluczu, a w ta gre juz nie gram, zaoferowalem cos za klucz. Dalem tez cos od siebie, a nie tylko wzialem, tak jak wiekszosc. Gdzie tu brak logiki? Jesli Twoim zdaniem sie osmieszam, to prosze, poinformuj mnie w jaki sposob. Ponawiam prosbe o klucz, bardzo mi na nim zalezy. |
|
Chodziło mu pewnie o poziom gry, jaki reprezentuje Metin. Szczerze, zainstalowałem kiedyś tę grę i spędziłem w niej jeden dzień - słaba jest.
Warto zaznaczyć, że ludzie za beta key do PoE oferują lepsze fanty niż konto do Metina :) |
|
" Idac tym tokiem rozumowana kazdy gracz metina musialby byc lomem, ktory jedyne co potrafi zrobic, to obrazac kogos od tz. nooba. Jak widac po poziomie moich wypowiedzi nie jestem taka osoba. Zreszta ocenianie osob po tym, w co graja to w pewnym stopniu osmieszanie samego siebie. Ja oczywiscie nie chce nikogo obrazic, ale sam poczulem sie urazony. Tak, przyznam, metin JEST slaby. Prawdopodobnie z tego powodu juz w niego nie gram, a niepotrzebne mi rzeczy chce dobrzy wykorzystac. Nie orientuje sie w tym, co ludzie oferuja za klucz do PoE, bo jak juz napisalem przez 2 miesiace nie mialem dostepu do internetu. Jesli nikt nie zechce sie zamieic/mi pomoc, to sobie chetnie kupie klucz. Przeciez 10 dolarow to nie majatek, a przynajmniej oszczedze sobie nerwow na forum, na ktorym jestem traktowany z gory, bo gram w cos, w co inni nie graja. Mimo to ponawiam prosbe o klucz do PoE. |
|
Jakby ktoś był zainteresowany kluczem do zamkniętej bety innej gry - Smite, to mam jeden na zbyciu. Po jego wykorzystaniu dostajecie trzy klucze do rozdania innym. Może nawet znajdziecie chętnego na wymianę kluczy PoE - Smite. ;) Zainteresowani PM.
|
|
kupie klucz do Bety PoE za smsa za 36 zł, kontakt gg 9683268
|
|
Nie lepiej poczekać te parę miesięcy?
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
|
|
lol 2 razy się napisało to samo
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn. Last edited by miciek#6551 on Aug 27, 2012, 6:51:47 AM
|
|
gdyby możnaby zapłacić zwykłym przelewem a nie paypal only to bym to zrobił, ale że nie ma takiej możliwości trzeba kombinować
|
|
no i się doczekałem :)
|
|
" Nie da się przelewem zapłacić? Mi niedługo na PayPal wpłynie 10 USD na key i mam pytanie. Będę musiał wypełniać jakieś formularze czy wystarczy kilka kliknięć (pierwszy raz korzystam z PayPala)? Last edited by Logytaze#5030 on Aug 27, 2012, 3:21:36 PM
|
|