Polish Community

Dzieki :)
Last edited by FugitiveCf#7160 on Aug 19, 2012, 6:38:44 PM
Pitolisz tam. Skoro ludzie mają do oddania klucze z losowania to znaczy, że klucz z informacją przychodzi na pw chyba, tak ?
Też myślę, że przychodzi kluczyk na PM, a nie żadna aktywacja.
"
martusika wrote:
Pitolisz tam. Skoro ludzie mają do oddania klucze z losowania to znaczy, że klucz z informacją przychodzi na pw chyba, tak ?

"
iSleep wrote:

sober667 ma rację. Konta wylosowane przez timer automatycznie otrzymują status beta, a ich właściciele zostają o tym powiadomieni i na forum, i na maila - jest to informacja o aktywacji konta, a nie klucz.

Alternatywą dla timera jest klucz w formie kodu, dzięki któremu można aktywować sobie konto przed wylosowaniem. Kupując jeden z pakietów zapewniających dostęp do bety otrzymuje się klucze właśnie w postaci kodów, podobnie zdobywając je na forum i w konkursach.

A, i nie można oddać "klucza z losowania", ponieważ losowanie to nie klucz :P Klucze będące nagrodami w konkursach i sporadycznie rozdawane pochodzą często z większych pakietów dostępu do bety - jeżeli ktoś nabył powiedzmy trzy klucze, a wykorzystał jeden lub dwa, to resztę wydaje właśnie w taki sposób.

Zanim wprowadzono opcję zakupu pakietów ludzie wydawali tzw. friend key'e - działa to w ten sposób, że jeśli aktywuje się swoje konto kluczem w postaci kodu (nie jestem pewien, czy działa to też dla aktywacji przez timer), to po pewnym czasie na maila i na PM przysyłają informację o przyznaniu dodatkowego klucza, żeby można było zaprosić do gry przyjaciela. Klucz taki ma formę kodu i pojawia się w zakładce "My Account". Osoby, które nie miały/nie mają komu przekazać tego klucza, również wydają go na forum.

Pozdrawiam :)
Last edited by misza2909#7153 on Aug 20, 2012, 3:24:09 AM
Jeżeli gra ktoś w Diablo 3 to chętnie oddam konto z dostępem do bety (to z którego piszę) za 6kk golda z D3. To i tak o 50% taniej niż oferują na d2jsp.com

Jeżeli ktoś się boi oszustwa, to dam link do allegro. kliknie kup teraz, wejdzie do Diablo 3, da mi golda i dostanie od razu dane do konta.
Last edited by qzaj66#0638 on Aug 20, 2012, 12:02:12 PM
"
qzaj66 wrote:
Jeżeli gra ktoś w Diablo 3 to chętnie oddam konto z dostępem do bety (to z którego piszę) za 6kk golda z D3. To i tak o 50% taniej niż oferują na d2jsp.com

Jeżeli ktoś się boi oszustwa, to dam link do allegro. kliknie kup teraz, wejdzie do Diablo 3, da mi golda i dostanie od razu dane do konta.
D3 aż takie dobre>?;-)
Witam! Chciałbym podzielić się z Wami, pewnym - wykreowanym przeze mnie - buildem. Ponieważ mój angielski, nie jest na "wystarczającym" poziomie, postanowiłem zamieścić go tutaj:

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAQMBAM5rSAM5K8wETGTDBQnIGgWqm1UHJsqWC-qvcwxc_7oNMSecDfBgBRN7lvkUiUrBGuvLPSEa-H8hedp6J69fAyzXwgsy6rnsP3hcnj-eX01BCaCPQUU8GEJM1rxGr_7zR_uneElHOJxMr_VDTOM0CU0zvqtPQ1l9UYdNyli1P09at2vVXAui6F-buYhgRwTJYrvqlGM6v8hmxzXbZ8KXp29AT4dv7gAEc21hxXbNX5l3ABYJfehJOO3XuXiDiLKqiIGjOpkmuOWCqinEmFSqZJYcZWri9gc943S1QaoHySCi33J49Tm6j70hu1bNymZjqb8HYvTkamaJLEgPsYq4eo-7lnXIOTABnMVEzdkJHdmHMz9qjDz5v4feJZOMWT7vzZ9SmZr5EKW_R5ecuMw6qu3z1hb32gTmgevhLf_HCoeYLSLUx_Ndvd2uFd7oQHTtsKYR7MOVX_-IRTFOluRM9JjiHBzpT-_Au5f3icSzJ3nt2XhIuPcpo7BJfaKLZrYS-uMZk65zcQOPuwqdhQ5F77AEyjqWtURpwULr4IwqiHbk6IMjh55JB8cfYR-2JNgri78K35BpUyX9mG3T

Prosiłbym o wypowiedzi osób, trochę "zapoznanych" z grą, co o tym myślą. Dodam, iż moim celem było osiągniecie jak największego dmg na tle critic strike + naturalna obrona - energy shield. Pozdrawiam :)
"
iSleep wrote:

Żaden klucz nie przychodzi twoje konto zamienia się na BETA MEMBER i po prostu sciągasz grę i po jakimś czasie gry dostajesz klucz na stronie dla znajomego.
Last edited by PanczoTenPrawdziwy#6108 on Aug 21, 2012, 11:12:46 AM
Mam pytanie bo dawno nie byłem na forum i jestem nieobeznany w temacie więc moje pytanie brzmi, kiedy Open Beta ?
O hai :D
@zuckovskyexile: 111/111? Zrób build na 70 czy 80 punktów, więcej nie wyciągniesz; napisz konkretnie jakimi skilami byś chciał walczyć i czym dodatkowo (bez supportu typu minions, traps czy totemy ciężko). Są pl fora, możesz tam szukać pomocy
@Quantom: Open stawiam na jakieś 5-6 tygodni, ale oficjalnie nic nie ma
ign: Ron

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info