Polish Community
Oczywsice jak ktos ma za duzo keyi to chetnie przygarne ;]
Korci mnie zeby zapytac, a nie ogarniam az tak angielskiego zeby moc prowadzic dyskusje. Czy jest tu ktos kto ma dostep do bety z tego losowania (co 5minut) ? Bo paru znajomych wymysla juz rozne teorie spioskowe jak to moze dzialac (albo jak nie dzialac) ;] |
|
Ja jestem z losowania.
Miałem również założone drugie konto które także zostało wylosowane, a z racji, że mój kumpel grać nie chciał to oddałem jednemu z was, który czekał rok. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn. Last edited by miciek#6551 on Aug 15, 2012, 4:55:13 AM
|
|
Kurde, też bym chętnie pograł :]
Grałem chwile jak był open weekend, ale nie maiłem wtedy za dużo czasu. Spodobała mi się ta gra i to bardzo, może ktoś ma na zbyciu klucz ? :) |
|
Chętnie przyjme klucz i bede bardzo wdzieczny jezeli znajdzie sie tak dobra osoba, ktora ma jeden na zbyciu :) Pozdrawiam
|
|
ludzie, dłużej od was czekaj i nie płaczą:\ Bądź cierpliwy:)
|
|
Hej all, jak by ktoś (całkiem przypadkiem) posiadałby klucz i byłby mu zbędny, chętnie się nim "zaopiekuję".
Lecz póki co, trzeba czekać i liczyć na fart :P |
|
Ja też chętnie przyjmę jeden ;)
|
|
Nie wiecie kiedy open beta bo nie mogę się doczekać xD
a na klucz niema co liczyć ;p |
|
Widzę, że na krajowym rynku mamy tyle samo plebsu, co za granicą. Nie rozumiem takiego biadolenia - ludzie czekają i rok czasu, a ci mniej cierpliwi, najzwyczajniej w życiu płacą te 10 dolarów.
Sorry, ale trzeba być debilem, aby w taki sposób skamleć o beta key. Polacy od zawsze byli naiwnie dziecinni :) Mam pytanie do zaawansowanych beta testerów. W jednym filmie ''Build of the Week'' gościu podlinkował teleport do totemu - efekt był ciekawy i tu moje pytanie. Czy da się pod teleport podłączyć traps (pułapki/miny Shadowa)? Last edited by Logytaze#5030 on Aug 17, 2012, 1:50:30 PM
|
|
Ludzie skończcie z tym "poproszę o klucz beta bo gra fajna", nikt normalny nie da tak za free klucza, myślicie że ludzie mający za dużo kluczy szukają was po forach?? xD
|
|