Polish Community
" Niektórzy z nas trzymają kciuki nieco dłużej niż te 10 dni... ;) " Wychodzisz na sępa...:) " Oj tam. Więcej wydajecie na piwko w weekendy jak kosztują supporty. Ale skoro można dostać coś za darmo to wszyscy dostają węża w kieszeni ;) |
|
" O ile pamiętam to paypal sam przelicza z dolarów po aktualnym kursie na rodzimą walutę, ale mogę się mylić ;) " True, co nie zmienia faktu, że tyle mogę pomóc ze swojej strony :P " Szczerze mówiąc nawet to rozkminiałem, pytanie tylko kiedy wejdzie open beta ;) Bo jeśli przyspieszy to moją gre o 2 dni to czy byłby sens? :P Moo! Taurens ftw! Last edited by Muerthe#2527 on Jul 19, 2012, 5:40:00 PM
|
|
Ja mój pierwszy klucz wygrałem w konkursie i nie jestem pewien, jak wygląda to dla tych kupowanych, ale pewnie jest tak samo. Zatem dodatkowy klucz dostaje się po upływie od KILKU do KILKUNASTU dni od aktywowania własnego klucza (nie ma dokładnie określonego czasu). Wówczas na adres mailowy podany przy zakładaniu konta przychodzi krótka wiadomość o przyznaniu klucza dla przyjaciela.
Aby znaleźć przyznany klucz logujecie się i wchodzicie w zakładkę "My Account". Pod Waszym awatarem pojawią się następujące linijki: Beta Invites You have been given some beta keys that you may give out to invite people into the beta! a pod nimi klucz/klucze do wykorzystania. W momencie gdy dany klucz zostanie wykorzystany, automatycznie zostaje on przekreślony i pojawia się za nim napis "Used". |
|
I to jest rzeczowa odpowiedź. Nie tylko same "kiplisy"...
|
|
Nie wychodzę na sępa. Zaoferowałem coś w zamian. Moje towarzystwo przy grze. Dobry tarczownik na szlaku to skarb Merigold :D
A tak na poważnie to rozważam zakup tego keya tylko muszę poczytać dokładnie jak obsłużyć paypala bo nigdy tego nie robiłem. Jedyne co mnie zniechęca to fakt, że niby na sierpień mają ogłosić open betę (taka plotka, nie wiem czy to prawda). Trochę głupio płacić za tydzień grania 3 dychy, aby potem grać ze wszystkimi na open becie. A kto jest studentem to wie że to są już konkretne pieniądze :D |
|
" Łoł! myślę, że nikt nie oprze się takiej propozycji... martwi mnie tylko jedno... trochę źle gra się ze dwoje na jednej klawiaturze ;) " Prawdziwy student zapiernicza teraz przy mandarynkach w Holandii, a nie jękoli, że nie umie obsłużyć paypala :) |
|
" Otóż nie, każdy prawdziwy student kombinuje jak i za co się napić albo nie jest już w stanie myśleć :P Gdzie tam praca.. ;p Moo! Taurens ftw!
|
|
Jako żywo - masz rację!
|
|
" Ba, jako student wypadałoby, żebym wiedział co i jak, nieprawdaż? :> Moo! Taurens ftw!
|
|
Ja aktualnie zostałem wylosowany, ale to już dawno, bardzo dawno, no i okazje pograć miałem wczoraj(stary komputer nie obsługiwał SSE2). A już wtedy miałem beta key'e do oddania, więc oddałem jednemu z kolegów.
Last edited by Takeshi#5200 on Jul 20, 2012, 4:21:58 AM
|
|