Polish Community
" O nie, my studenci mamy swoją godność! A teraz wybacz, ale muszę wyjąć frytki z oleju bo ktoś zamówił duży makzestaw. ^^ |
|
" Dla mnie 2 cheesy, duża cola i frytki! :P Moo! Taurens ftw! Last edited by Muerthe#2527 on Jul 20, 2012, 4:58:21 AM
|
|
Zrobił się cholerny offtop ale niestety mi się skojarzyło.
cant stop it xD http://www.youtube.com/watch?v=4_5Y-UIrxpE kosmo kebab rządzi. niebo w gębie piekło w dupie :] Last edited by scav18#0513 on Jul 20, 2012, 9:01:42 AM
|
|
panowie jeśli wykupiłem klucz do open bety, to czy dostanę klucz bonusowy dla kolegi? tak to miało działać?
gra super 30LvL Łuczniczka;-) Ranger |
|
A kupiłeś ten podstawowy za 10$?
A tak ogólnie to gdzieś słyszałem, że jest jakieś specyficzne wymaganie sprzętowe bez którego gra nie rusza. Chyba coś trzeba koniecznie mieć w karcie dźwiękowej czy jakoś tak. Ktoś może mi powiedzieć czy mój lap w ogóle uciągnie PoE? Spec: AMD Turion dual core mobile rm-70 2.0 GHz 3 GB RAM ATI Radeon HD3200 Vista 32 bit. Last edited by scav18#0513 on Jul 20, 2012, 12:59:02 PM
|
|
" Twój procesor musi obsługiwać zestaw instrukcji SSE2, bez tego gra nie ruszy. Do tego zalecane jest 2 GB pamięci RAM. Co do karty graficznej to wszystkie ze średniej półki wyprodukowane po 2008 roku powinny wyciągać te 60 FPS na minimalnych ustawieniach graficznych. " Za FAQ. Last edited by szynaananas#2950 on Jul 20, 2012, 1:37:06 PM
|
|
"tak podstawowy ja mam w Lapie: Core 2 Duo Nvidia Gforce GT 240 1 GB ram 3 GB ramu i śmiga na najwyższych detalach |
|
Ogromne dzięki za odpowiedzi, okazało się że karta ma u mnie nawet pixel shader 4.0 a procek obsługuje sse2 więc gra pójdzie na pewno. Martwi mnie tylko że karta ma 256 mb pamięci podręcznej. Ciekawe czy będzie dawało radę hulać na przyzwoitym poziomie detali.
|
|
Jak tam wam idzie gra, panowie? Wykryliście jakieś bugi?
|
|
" Nie ma bugów ;) |
|