Polish Community

"
Sila wrote:
Skelecross dziękuję za zainteresowanie się tematem :), nie miałem pojęcia, że ściąganie bez key'a jest odbierane tak negatywnie, więc raz jeszcze dziękuję za zwrócenie mi uwagi. Napisałeś, że 9 dni to nie jest długo... oczekiwanie strasznie się dłuży, co innego czekać na kogoś lub coś a co innego jest np. mieć wakacje gdzie dzień za dniem ucieka bez kontroli :). Czy w przypadku pytań można tutaj pisać, oczywiście po przeczytaniu PORADNIKA na stronie pl ;).
Pozdrawiam

Oczywiście pytania możesz zadawać po polsku zarówno tu, jak i na innych forach. Ja jestem dostępny zarówno tu jak i stronie, do której link znajduje się w moim opisie. W przypadku większej ilości pytań, możesz też spróbować kontaktu poza forumowego. W razie potrzeby mogę podać przez PM swój numer gg, gdzie też mogę próbować odpowiadać na pytania.
"
headzz wrote:
Czekam i czekam, szkoda że nie da się tego obejść, chciałbym zagrać w lepszą grę od diablo 3, bo strasznie się na nowym diabełku zawiodłem. Trochę już czekam i mam nadzieje że długo już mi nie zostało.
skoro stać Cię było na Diablo 3 to zakup bety PoE to błahostka, ja tak zrobiłem , a marudziłem wcześniej tak jak ty. Sprzedaj D3 i kupuj PoE
@up, Diablo dostałem, nie kupił bym tak casualowej gry za 200zł, a nie chce kupować tego keya, jeżeli jest możliwość wejścia do gry bez płatnie.
Give me the key.
Ma ktos moze na zbyciu beta key? Dzieki z gory za info lub key
Witam , proszę o klucz jeśli ktoś by miał na zbyciu bardzo chciałbym zagrać w POE ponieważ diablo 3 jest zbyt drogie w tym momencie. Pozdrawiam Pushuje
Ciekawe jak długo czekać większości przyjdzie żeby wkońcu popykać w tą gre...
Pewnie już niedługo, mam nadzieję, że open beta wejdzie na początku sierpnia, a nie pod koniec, ani że nie będzie żadnych opóźnień z nią.
Moo! Taurens ftw!
"
HansKloss wrote:
Ma ktos moze na zbyciu beta key?

"
Pushuje wrote:
Witam , proszę o klucz jeśli ktoś by miał na zbyciu

Niestety ciężko o klucze "na zbyciu", bo są one towarem deficytowym - jest ich niewiele, w przeciwieństwie do osób proszących :) Ja chwilowo żadnego nie mam, ale jeśli to się zmieni, to prawdopodobnie zorganizuję jakiś konkurs (jeden już zorganizowałem - patrzcie str. 512), aby otrzymała go osoba, która włoży w to trochę wysiłku.

A, i proponuję przeczytać sygnaturę Skelecrossa - choćby pod jego ostatnim postem, który znajduje się na poprzedniej stronie.

Pozdrawiam :)
witam serdecznie poslą◙ społeczność :) witam jestem tu nowy jak wygląda sytuacja z kluczami obecnie?? czy musze coś♦płacić czy jest szansa że dostane go za free??

godny następca diablo iii!!!!!
Może niedługo będę miał dostęp do 5 kluczyków, ale to tak na 50% jeżeli tak to 4 ofiaruje rodakom.
Niestety sam na razie czekam :<
Give me the key.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info