[PnH] Polacy na Horyzoncie | Polska gildia | Discord | League only
1)Mirimaxx (Mirimax_Betrayal)
2)20 3)8 4)duża 5)Aktualnie studiuje, więc jest czas na granie ;) |
|
Zostały dokupione sloty (mamy teraz 70 miejsc)
Currently:
Sram_Czaszkami: (90+) Scion SRS Ended: Saxerski: (85+) Ranger Tornado shot + Puncture trap Z_Buta_W_Twarz: (90+) Duelist Full block |
|
1)Nazwa konta DINALTRAP
2)Wiek 27 3)Doświadczenie w grze (w skali 1-10) : 8 4)Dyspozycyjność na discordzie : duża - zawsze po pracy oczywiście 5)Kilka słów o sobie : mam na imię Łukasz , mieszkam w Oświęcimiu , gram w poe ok. 5 lat Last edited by ajson#1415 on Dec 12, 2018, 3:56:50 PM
|
|
up
Currently:
Sram_Czaszkami: (90+) Scion SRS Ended: Saxerski: (85+) Ranger Tornado shot + Puncture trap Z_Buta_W_Twarz: (90+) Duelist Full block |
|
1)Nazwa konta (nazwa postaci)
cCpolicaj 2)Wiek 28 3)Doświadczenie w grze (w skali 1-10) 8/10 4)Dyspozycyjność na discordzie (mała/średnia/duża) średnia 5)Kilka słów o sobie .. no gram dosc sporo.. :) |
|
1)Szewi ( Szewi_Spectral )
2)18 3)5/6 4)Cos Pomiedzy Srednią a dużą 5)Mam na imie Kacper , Jestem ze Starachowic , W po gram ok 3 lata , gildi szukam głownie z powodu znudzenia sie solowym farmieniem , a jak to wiadomo w grupie zawsze razniej ;) |
|
1)Nazwa konta aLiEEnZombie
2)Wiek 29 3)Doświadczenie w grze (5) 4)Dyspozycyjność na discordzie (średnio więcej) 5)Pracuje wiec gram jak mam czas :P |
|
1)Nazwa konta (nazwa postaci): piratoss / Piratoss_CoC
2)Wiek: 30 3)Doświadczenie w grze (w skali 1-10): mocne 8 4)Dyspozycyjność na discordzie (mała/średnia/duża): jak gram to jestem, a gram dużo ;) 5)Kilka słów o sobie: żołnierz z 11-letnim stażem. |
|
1)Nazwa konta (nazwa postaci) -Poduszkov / ZimowyPan
2)Wiek - 26 3)Doświadczenie w grze (w skali 1-10) - 8 4)Dyspozycyjność na discordzie (mała/średnia/duża) - mała 5)Kilka słów o sobie: gram jak mogę, a mogę codziennie :D Last edited by Poduszkov#0868 on Jan 6, 2019, 6:50:52 AM
|
|
1)Nazwa konta (nazwa postaci) LosBruklinos
2)Wiek 19 3)Doświadczenie w grze (w skali 1-10) 7 4)Dyspozycyjność na discordzie (mała/średnia/duża) średnia 5)Kilka słów o sobie: studiuję więc czasu na grę mam zależnie od sesji lub egzaminów ale raczej staram się codziennie coś porobić na poe :) |
|