[PnH] Polacy na Horyzoncie | Polska gildia | Discord | League only
up
Currently:
Sram_Czaszkami: (90+) Scion SRS Ended: Saxerski: (85+) Ranger Tornado shot + Puncture trap Z_Buta_W_Twarz: (90+) Duelist Full block | |
-ReynaTheMonster
-23 -6 -duża to nie jedyna gra w którą gram z discordem -Raczej ogarnięty gość który lubi sobie pograć :D | |
up up
Currently:
Sram_Czaszkami: (90+) Scion SRS Ended: Saxerski: (85+) Ranger Tornado shot + Puncture trap Z_Buta_W_Twarz: (90+) Duelist Full block | |
1)Nazwa konta (nazwa postaci): xPsychicznyX
2)Wiek : 18 lat 3)Doświadczenie w grze (w skali 1-10): Typowo 0 4)Dyspozycyjność na discordzie (mała/średnia/duża): duża 5)Uczę się, jestem na ostatnim roku technikum informatycznego, programowanie, zarządzanie siecią, bazami danych tak naprawdę znam w dużum stopniu. PoE zainteresowałem się w momencie gdy szukałem czegoś podobnego do Tibi. =) |
|
1)Nazwa konta (nazwa postaci): Jeessey
2)Wiek: 21 3)Doświadczenie w grze (w skali 1-10): 5/10 4)Dyspozycyjność na discordzie (mała/średnia/duża):średnia 5)Kilka słów o sobie: Myślę że jestem ogarniętym graczem który lubi sobie posiedzieć w wolnym czasie grając w gierki. |
|
1)sadoharp
2)18 3)Gram od początku 2.6 więc takie z 6.5-7/10 4)Duża 5)gram w poe dosyć dużo szczególnie ligi, poza delve grałem na każdej. :) | |
1)Nazwa konta GenoVVefa
2)Wiek 17 3)Doświadczenie w grze 2 4)Dyspozycyjność na discordzie Średni 5)Mam na imię Kacper pochodze z Pomorza, mam 17 lat. | |
1)Nazwa konta (nazwa postaci) : Rzaser (TotemicTotem_)
2)Wiek : 22 3)Doświadczenie w grze (w skali 1-10) : 10 4)Dyspozycyjność na discordzie (mała/średnia/duża) : duża do końca roku, później może być średnia 5)Kilka słów o sobie : Gram w PoE odkąd pamiętam jak były tylko 3 akty ze sporymi przerwami ;) Do końca ligi Delve zostaje na HC, na następnej gram już tylko SC. Kilka osób może mnie pamieta z Husarii | |
1)Nazwa konta (nazwa postaci): Saghail
2)Wiek: 26 3)Doświadczenie w grze (w skali 1-10): 8 4)Dyspozycyjność na discordzie (mała/średnia/duża): od startu nowej ligi - duża. 5)Kilka słów o sobie: gram od grudnia 2013, głownie w nowe ligi, zawsze zbieram 36 challenge'y. Z chęcią pomogę innym w ich zdobyciu. | |
1) Radziouuu (CichaZocha)
2) Wiek 32 3) Doświadczenie w grze 1 4) Dyspozycyjność na discordzie średnia ( gram prawie codziennie bo wciąga) 5) Mam 32 lata i gram w gry :) Niedawno dowiedziałem się o poe i mi się spodobało aczkolwiek ogarnięcie gry potrwa. Chciałbym pograć z kimś bo samemu to dużo gorzej i mało z tego frajdy. Oczywiście jako nowy gracz potrzebuje pomocy w ogarnięciu tego wszystkiego. |