[PnH] Polacy na Horyzoncie | Polska gildia | Discord | League only
up
| |
1)Nazwa konta (nazwa postaci) mravilla
2)Wiek 28 3)Doświadczenie w grze (w skali 1-10) 5 4)Dyspozycyjność na discordzie (mała/średnia/duża) Jak jestem online w grze. 5)Kilka słów o sobie. Czasem gram z synem bo daje 600% szansy na magiczne itemy xD potwierdzone info. | |
1)Nazwa konta (nazwa postaci): DeVolulker
2)Wiek - 33 3)Doświadczenie w grze (w skali 1-10) - 8 4)Dyspozycyjność na discordzie (mała/średnia/duża): średnia/duża 5)Kilka słów o sobie Pracuje 5 dni w tygodniu, relaksuje się przy PoE, przeważnie jak zassie liga jak ta obecna to 6h every day. "Inwestuje" w MTX wiec lubie pochodzić po hideoutach oczekując oklasków ;) |
|
1)MrRacoon
2)24 3)8 4)średnia 5)Jestem Krzysiek, w poe gram od ligi perandus praktycznie zawsze na lidze SC. Do gry staram logować się codziennie, a grywać wole solo, ale zawsze przyjemniej pograć jednocześnie gadając z fajną ekipą. | |
1)Egzalator
2)35 3)9 4)srednia 5)Gram w POE od 5 lat i nawet mam koszulke!!! | |
1.Kymel / Kamel_GE
2.Wiek: 33 3.8 4.Mała/średnia 5.PoE to jedna z moich ulubionych gier. Gram jedynie ligi SC i zazwyczaj loguję się codziennie na parę godzin. | |
1)Nazwa konta - BartasaDziwki
2)Wiek - 24 3)Doświadczenie w grze (3) 4)Dyspozycyjność na discordzie (zawsze) 5)W Poe od trzech sezonów. Na codzień tryb sportowca ale przy Poe też potrafie przesiedzeić pół dnia, pozdro 5! |
|
1)xveron
2)Wiek 25 3)12 4)duża 5)Nie jestem gejem | |
1)Akcentt72
2)19 3)5-6 4)duża 5)Jestem sobie Przemek. Na co dzień studiuję, a wolnym czasie lubię sobie dla odstresowania pograć :) | |
1)WujaszekP
2)25 3)10 4)duża póki na L4 5)Lubie ćpać i chlać |
|