Hungarian Corner

drakulálok Realismo!:) végre egy aktív személy jut béta kulcshoz!
Úgy látszik végre a magyar sarok megalapítójának is juttattak egy jól megérdemelt béta kulcsot. Helyes-helyes, alakul a bétázó magyar csapat. :) Grat realismo!

It seems, finally, the founder of the hungarian corner has a well-deserved beta key too. Great, an active hungarian beta team is forming :) Grat realismo!
IGN: Afra

Check out the Golden Skeleton Tradehouse!
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/519557
Üdv mindenkinek!
Á, tudtam én, hogy mi magyarok mindenütt ott vagyunk:)
Gz Realismo!

Megtalálsz a HC league-ben Avenger néven délutánonként :) lvl 13as templarral nyomulok.

Egyébként azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon jól össze van rakva a játék, és valamilyen szinten szerencsém is van, mivel 3 óra alatt, amennyit játszottam tegnap vele, semmilyen problémám nem volt, se fagyás, se semmi.
A konfigom:
Win 7 32 bit
AMD Radeon 5850 alap órajeleken 11.4es catalysttal.
Intel E2140@3,2GHz
2Gb ram@800MHz

Szóval a videó kártyán kívül nem egy csúcs gép.
Mindent maximumra állítva, de élsimítást az 1920*1080 miatt kikapcsolva nem tapasztalható belassulás nagy tömegben sem.
Nagyon hangulatosak a pályák, és a zene is nagyon ott van.
Egyelőre ennyi. Később még osztok meg tapasztalatokat itt.
Köszi havenger az infót!

Spyweb: Bizony, mindenütt, mert igen alacsony a tápanyagigényünk :P

Én valószínűleg a Dualistának fogok nekiállni, majd, ha kulcshoz jutok. Ameddig nem jön ki az utolsó kaszt természetesen :) Nekem előre láthatólag ő áll legközelebb a kedvenc játékstílusomhoz, a D2-ős assasin formátumhoz. A másodlagos karakterem ott a sorcerer volt, szóval egy witch is nagy eséllyel befigyel majd :)

Ty termeszetesen f kulcs megy tovabb.
Chrisnek irtam azt mondta kapunk kulon forumot nemzetinek. Egyhelyre atmozgatja a nemzeteket :) Thx for me :)
Kulon forum lesz vagy csak atpakolnak mindekit a general-ba ?
Jó hírek. Végre nem kell majd a fórum mélyére ásni, ha magyarul akar olvasgatni az ember :) Meg, a még tévelygő honfitársak is könnyebben megtalálnak majd.

"
realismo wrote:
Ty termeszetesen f kulcs megy tovabb.
Chrisnek irtam azt mondta kapunk kulon forumot nemzetinek. Egyhelyre atmozgatja a nemzeteket :) Thx for me :)

óóó nagyon király. már nagyon hiányzott az egyébként fórumokon általánosan megszokott nem-angol nyelvű külön alfórum, nem kell se mindenkinek a saját hozzászólásaiban meg a sok vinnyogó spam thread között keresgélni :P

ja a tesztelést meg toljad ezerrel!
Chris azt kérdezte, hogy megfelel-e nekem egyelőre úgy, hogy csak kigyűjti a corner fórumokat, mondtam természetesen ideiglenesen tökéletes. Csak unom keresni.ú
Díjazandó, hogy válaszolt korrekten és még inkább, hogy cselekszik is.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info