Hungarian Corner
Én főleg ott érzem a problémát, ha egy filmet magyarosítva nézek, és már láttam mondjuk angol nyelven. Nem akarom leszólni azokat, akik a szinkron szövegét írják...de néha úgy fordítanak, hogy a fejemet a falba verem tőle. Az a legjobb, amikor angolul nem is láttam a filmet, de a szereplő szájáról le tudom olvasni mit mond, és valami teljesen mást nyög be magyarul :D Mivel én szerepjátékos környezetből jöttem, amit magyarul játszottunk többnyire, ezért egyáltalán nem zavar a fattyúkard vagy a gyógyító fiola kifejezés például. Van pár kifejezetten jó fordítás amúgy, de az tény, hogy néhány eléggé fura. Értem ezt úgy, hogy aki angolul szokta meg, azt biztos zavarná :)
IGN: Afra
Check out the Golden Skeleton Tradehouse! http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/519557 |
|
Egyértelműen környezet függő. Azon gondolkodtam, hogy a kis közösségnek kellene egy külön fórum, web oldal később, nagy kár, hogy még jelenleg ennyien vagyunk csak. Érdekel, hogy mennyi ember fogja ezt a játékot választani időtöltésnek. Többek között arra is kíváncsi leszek, mennyien vásárolnak majd D3-mat a jelenlegi kilátások mellett. A Blizzardra mostanság eléggé rá varrható a micro fee rendszer, jobban el sem ronthatnának egy játékot.
|
|
A probléma nálam az a D3-al, hogy nem igazán hasonlít az előző kettő játékra. Ezt előttem is már nagyon sokan leírták. Zavar, hogy nem elég 'gótikus', sötét, legalábbis, amennyit eddig láttam belőle. A másik problémám vele az, hogy valamiért a WoW-ot látom beszállingózni a D3-ba, látványvilág terén. Ne értsetek félre, semmi bajom a Warcraft világával, de egy Diablo nevezetű játéknál érthető, hogy más elvárásaim vannak. Az Activision-Blizzadról pedig szerintem sokan tudnának mesélni... Szóval ahhoz képest, hogy törzsgyökeres D2 fan vagyok, és régebben rengeteget játszottam vele, évről évre egyre kevesebb lelkesedéssel figyelem a D3 fejlődését. Jelenleg nagyobb lehetőséget látok a PoE-ban, legalábbis a magam számára.
És persze ott vannak az általad felvetett problémák is, realismo. IGN: Afra
Check out the Golden Skeleton Tradehouse! http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/519557 |
|
Igen, engem is zavar h (mondjuk ki) kicsit wow-ow lett a D3, de annyira kevés az ilyesmi játék mostanában, hogy mindenképp meg fogom venni. Annyira rossz nem lehet (nagyon remélem h nem lesz az) :P
Sajnos a steampunkosított vagy túl aranyosított játékok (lásd Torchlight meg van mégegy hasonló) nálam nem jönnek be. Azt, h már nem nagyon vannak a régi nagy kedvenceimnek (eredeti Might & Magic sorozat, Dungeon Master és klónjai) értelmes folytatásai, csak egy-két eldugott indie project, és pl az Elder Scrolls is egyre inkább konzolosodik, sajnos nehezen fogadom be ... ennyi hiány mellett hajlandó vok elviselni a kicsit színesebb D3-at, sajnos engem meg fognak fejni pénzzel :P (mondjuk a csak online módnak SP esetében nem nagyon örülök, de hát ez van...) Last edited by brainfart#5011 on Sep 12, 2011, 5:51:47 PM
|
|
Old-school-gamer :)
Hát igen. Sajnos vannak ilyen kiábrándító dolgok. Többek között én azt is a mai játékok problémájának érzem, hogy kezd kihalni a szimpla és egyszerű, LAN lehetőség. Hirtelen kitör a harmadik világháború, feldobja a bocskort az internet, és még a végén az lesz, hogy nem tudok multizni egy normálisat?! :D Ennye, rossz irányba haladunk :) Viccet félre téve a régi lan-partyknak is megvolt a hangulata azért :) És ugye, hogy most a D3-ban a single-hez is online kell lenni... Nagyon sok dolog szúrja a szememet a D3 táján. Idővel mindenképpen meg lesz véve, szinte biztosan, de egyenlőre a PoE köti le a figyelmemet. Ahogy TB is mondja, neki legalább van a jó oka full online lenni. Még az elején, amikor hallottam olyan híreket hogy a Skyrim nem jön ki PC-re, hát akkor volt pár értetlenkedő, ideges pillanatom nekem is. A Morrowind óta követem a sorozatot, és mindig az egyik kedvencem volt. A Skyrimben még bízok, csak legyen olyan gépem, amin szépen elfut :) A PoE típusú játékok ritkaságáról csak annyit, hogy most jön (eddigi hatalmas szünet után csaknem egyszerre) a D3, a PoE és az új Torchlight is. Ez utóbbival kapcsolatban amúgy oszton a véleményedet: Ha a D3 világos, akkor a T2 már inkább vakít :D IGN: Afra
|
Nem csak a diablo 3-at wowosították, már minden játékuk menüje ugyanúgy néz ki, a starcraft II login screen is tiszta wow, nem beszélve arról, hogy volt pofájuk csak az terran küldetést kiadni 12000 ft-ért. És amit ezért kapsz: nincs lan, kevésbé kiegyensúlyozott mint az elédődje, de van facebook támogatás... Az az igazság, h a blizzardnál már régóta magasról tesznek a hűséges felhasználókra, csak a profit számít mindenek felett. Ezért örültem amikor felfedeztem ezt a játékot. Talán még léteznek szorgalmas, motivált és kreatív fejlesztők, akiknek nem csak a minnél több pénz behajtása a cél, hanem hogy valami igényes és értékes dolgot adjanak ki a kezeik közül.
|
|
És éppen ezért fogják megszerezni a D3ból kiábrándult játékosok támogatását. Letesznek valamit az asztalra, és ha az a valami nekünk tetszik, akkor támogathatjuk őket pénzzel. Nem azt mondják, hogy add ide a pénzedet, és kapsz valamit, amit lehet, hogy egy hét múlva kidobsz az ablakon. Az ilyet értékelni kell.
IGN: Afra
|
így van. ha egyszer kijön ez a játék, már csak akkor is veszek vmit abból a shopból, ha nem is kell; mert szeretném h tényleg olyan sikeres legyen ez a játék (hogy jó sokáig lehessen tolni) amilyennek a fejlesztők látszólag tervezik h lesz.
|
|
vágjátok h realismo a következő a számlálón... :P
|
|
Congratulations realismo, I don't speak hungarian and had to use google translate. its good the timer got a good active person for the beta.
Gratulálunk realismo, nem beszélnek magyarul, és már használható Google Translate. a jó az időzítés van egy jó aktív személy a béta. Failing at wrongdoing doesn't absolve you of your attempt at wrongdoing. It just makes you a failure.
- WhiteBoy88 |
|