Hungarian Corner

Végre nem ártana egy kulcs is, természetesen időm, mint a tenger, de valahogy mégis fárasztó ez a sorsolgatás.
A videók nagyszerűek, van humora tényleg, de ezek a kulcs eventek már már túlzásba vitt majomparádék. Most nem csak a tisztes osztogatókról, hanem a Trollokról is beszélek egyben. :)
Ma végre sikerült szerte tennem egy kulcsra :) Érdemes irc-n leselkedni, meg ha összehaverkodik az ember az ottaniakkal, hamarabb kaphat friend invite-ot. Persze angol tudás kötelező :)

http://webchat.freenode.net/?channels=pathofexile&uio=d4

Ha kapok inviteot akkor gondolok rátok is.
Szeretettel várom és természetesen tovább adom az inviteot. Írtam a fixált nemzeti fórumok ügyében is.
eddig visszakoztem tőle, de mától elkezdek bent lurkölni, hátha mákom lesz :P
Természetesen aki egy ilyen játékkal játszik nagyrészt tud angolul. :) Nyugtassatok meg.
"
realismo wrote:
Természetesen aki egy ilyen játékkal játszik nagyrészt tud angolul. :) Nyugtassatok meg.

mire gondolsz?
Nem árt a mai világban egy közepes angoltudás, persze az sem baj, ha valaki jobban érti a nyelvet. Régebben szokása volt az embereknek, hogy kényelem miatt minden játékot magyarul akart játszani. :) Bele gondolva egy csapás lenne magyarul egy rpg :)
ja persze, csak azt nem értettem, miről kell megnyugtatni :P

személy szerint rühellem ha magyarítanak egy játékot. sztem pl. a filmeket is szinkron nélkül kellene adni (max felirattal), mint pl Skandináviában. igaz, h ott a germán nyelvi alapok miatt könnyebben megtanulják az angolt, de sztem ha a lakosság kicsit "barátságosan" kényszerítve lenne az idegennyelv-használatra, akkor meg se kottyanna.

olyan sok érték elveszik szinte mindig egy filmből ha nem az eredeti hangjukon hallhatóak a színészek.

ami az RPG-ket illeti, valóban undorító lenne egy magyarul :P.

"képzeld, van egy 67-es szintű boszorkányom a Száműzetés Ösvényében, és 120-302őt sebez kettős fegyvertartás módban a hidegre specializált, drágakövezett egyedi varázspálcáival"

hát inkább angolul legyen :P
Erről mindig kedvenc South Park részem jut eszembe egy ismert mmo világról. "Poszáta suhintása" és a kedvencem az erőital. :D Hát természetesen a hideg ráz tőle, ha csak belegondolok, akkor is. Nap mint nap angolokkal kommunikálok, természetesen furcsa lenne magyarul, hiába szép a magyar nyelv nem ide való. :) Vagy a kezdetektől így kellett volna megszokni, mert egy angolnak attól még ugyan ezt jelenti. :D
:D hát igen, teljesen egyetértek.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info