Hungarian Corner
Sziasztok!
Hardcore ligában szívesen várunk "érett" embereket! :) Páran már vagyunk, de nem elegen!(3an) Ha esetleg érdekel, írj egy privit és megadom az infókat! |
|
Hai!
1 Month Party tolja valaki? Mi vagyunk 3an, de jó lenne ha többen lennénk. Pm vagy ingame és adok TS-t stb. IGN - metoprolol_
|
|
Sziasztok,
Softcore mapfarmra keresnék csapatot. Illetve versenyeznék is szívesen (kezdő vagyok a versenyekben, de könnyen tanulok). Akár HC karit is indítanék csapatba. Játékban SmokinbuddhaxXx néven megtaláltok, vagy küldjetek itt privát üzenetet. Szép Napot, Buddha |
|
hello nem rég kezdtem a játékot és eddig nagyon teszik csak az a bajom hogy teljesen low a grafikája alul a csíknak ahol mutatja a Hp-ét az xp-ét meg az ilyen dolgokat, meg még a töltö képernyő is ilyen és nem tudom miért valaki tud megoldást?
|
|
helló én 73 as witch dual spark vagyok , de sajnos egyedül kellet elkezdenem és megtanulnom a játékba mindent , és eléggé elment így a kedvem a solo gametől , ha valakinek van esetleg valami ötlete akkor vissza jövök poe-zni aki keresne annak itt az elérhetőség https://www.facebook.com/zoltan.szabo.5851 ha mégse akkor ez van :D
|
|
Anarchy leagueben szenvedek meleevel lvl70, vegyetek fel : RLNG
D3 treasure goblins's escape portal is an entrance to Wraeclast
|
|
ha valakinek van kedve standard leageben mappozni hétvégente, vegyen fel: FFran
InG:
FFran |
|
Heló
Last edited by idamien001#1657 on Sep 13, 2017, 5:13:34 PM
|
|
" Kurva jo hogy ennyi Magyar jatszja a jatakot. Nem is tudtam. USA nyugat oldalon vagyok de felveszlek majd, FFran. Ha valaki masnak kell cucc vagy valami kezdo skill, nezd meg a boltomat es odaadom ingyen vagyon olcson. IGN: xTouchingDeadx
|
|
Sziasztok,
onslaught ligában ha vannak aktiv magyar játékosok szivesen csatlakoznék, állandó map party jó lenne, jelenleg 84 es dischargellel tolom. In game megtaláltok Ugabooom néven. |
|