Hungarian Corner

Sziasztok!

Hardcore ligában szívesen várunk "érett" embereket! :)
Páran már vagyunk, de nem elegen!(3an)

Ha esetleg érdekel, írj egy privit és megadom az infókat!
Hai!

1 Month Party tolja valaki? Mi vagyunk 3an, de jó lenne ha többen lennénk.
Pm vagy ingame és adok TS-t stb.
IGN - metoprolol_
Sziasztok,

Softcore mapfarmra keresnék csapatot. Illetve versenyeznék is szívesen (kezdő vagyok a versenyekben, de könnyen tanulok). Akár HC karit is indítanék csapatba. Játékban SmokinbuddhaxXx néven megtaláltok, vagy küldjetek itt privát üzenetet.

Szép Napot,

Buddha
hello nem rég kezdtem a játékot és eddig nagyon teszik csak az a bajom hogy teljesen low a grafikája alul a csíknak ahol mutatja a Hp-ét az xp-ét meg az ilyen dolgokat, meg még a töltö képernyő is ilyen és nem tudom miért valaki tud megoldást?
helló én 73 as witch dual spark vagyok , de sajnos egyedül kellet elkezdenem és megtanulnom a játékba mindent , és eléggé elment így a kedvem a solo gametől , ha valakinek van esetleg valami ötlete akkor vissza jövök poe-zni aki keresne annak itt az elérhetőség https://www.facebook.com/zoltan.szabo.5851 ha mégse akkor ez van :D
Anarchy leagueben szenvedek meleevel lvl70, vegyetek fel : RLNG
D3 treasure goblins's escape portal is an entrance to Wraeclast
ha valakinek van kedve standard leageben mappozni hétvégente, vegyen fel: FFran

InG:
FFran
Heló
Last edited by idamien001#1657 on Sep 13, 2017, 5:13:34 PM
"
FFran wrote:
ha valakinek van kedve standard leageben mappozni hétvégente, vegyen fel: FFran

Kurva jo hogy ennyi Magyar jatszja a jatakot. Nem is tudtam. USA nyugat oldalon vagyok de felveszlek majd, FFran.

Ha valaki masnak kell cucc vagy valami kezdo skill, nezd meg a boltomat es odaadom ingyen vagyon olcson.
IGN: xTouchingDeadx
Sziasztok,

onslaught ligában ha vannak aktiv magyar játékosok szivesen csatlakoznék, állandó map party jó lenne, jelenleg 84 es dischargellel tolom.

In game megtaláltok Ugabooom néven.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info