Hungarian Corner

Szia!

Nem tudom, de harcore ligában szívesen várunk "érett" embereket! :)
Páran már vagyunk, de nem elegen!

Ha esetleg érdekel, írj egy privit és megadom az infókat!
Na úgy nézem elfelejthetjük egy időre ezt a játékot, mert szinte lehetetlen bekerülni így, hogy sorszámot kapsz. Több mint 20 ezren vannak előttem. Csak azt nem értem mire számoltak, hogy nem bírják ezt a megnövekedett létszámot... ????
Javítják a szervereket, szerintem egy hét múlva semmi probléma nem lesz, amúgy meg a 30 ezres sor lemegy 5 - 10 perc alatt, úgyhogy e miatt nem kell problémázni, amúgy meg a szerverek se ingyen vannak. (amúgy meg mondj egy olyan játékot aminek az indulásánál nem voltak szerver problémák...)

Edit : Igazad van ez kezd egy kicsit zavarni engem is... Remélem minél előbb megbirkóznak a problémákkal
Beta member since 0.9.5
HC
Last edited by Gergoo2#2689 on Jan 28, 2013, 1:28:20 PM
Hellosztok!
Most néztem a játékot huztam egy witchet lvl5ig és kivágott most dc van vagy eddig van a "free" rész? :/ Beta kulcs most, hogy is van? :D
Előre is köszi a segítséget! : )

'SupErNaM
A játék végig "free" csak most a szerverek nem bírják a túl sok játékost, ezért elég sok a dc, remélhetőleg pár napon belül megcsinálják, hogy bírja rendesen, mert ez tényleg kezd egy kicsit zavaró lenni főleg HC-ban. Mindegy én addig PvP-zem amíg ez így marad, szerintem mindenkinek megéri kipróbálni, negyon szórakoztató :) (csak sajna kevés az ellenfél)
Beta member since 0.9.5
HC
Sziasztok!

Ha vegigvittem a 3 actot, es jon a kovetkezo nehezsegi fokozat akkor ujra kell kezdeni elorol az egeszet vagy barhol farmolhatok nehezebb fokon?
Itt a pvp hogy megy? :DDD
hali :D act 2 városába van egy pali akinél lehet pvp zni van 3v3 meg 1v1 . Am nem vágom hogy van ez van +max energy shildem meg simán is van + és valamiért nem irja ki mért nem kapom meg?? :(
Szivesen tolám valakivel a játékot duóba vagy trióba lv 15 ös witch em van napi pár órát játszanék csak. Lenne egy pár kérdésem is mert mégnem annyira látom át dolgokat.
Sziasztok!

Ha valaki szeretne kereskedni akkor keressen meg, nekem most elsősorban lvl 40 körüli tárgyakra lenne szükségem.

Itt van néhány dolog, amit most árulok:
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/91182
IGN: Kerty
Last edited by WardenOfHell#0669 on Feb 1, 2013, 9:31:15 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info