Hungarian Corner
Szia!
Nem tudom, de harcore ligában szívesen várunk "érett" embereket! :) Páran már vagyunk, de nem elegen! Ha esetleg érdekel, írj egy privit és megadom az infókat! |
|
Na úgy nézem elfelejthetjük egy időre ezt a játékot, mert szinte lehetetlen bekerülni így, hogy sorszámot kapsz. Több mint 20 ezren vannak előttem. Csak azt nem értem mire számoltak, hogy nem bírják ezt a megnövekedett létszámot... ????
|
|
Javítják a szervereket, szerintem egy hét múlva semmi probléma nem lesz, amúgy meg a 30 ezres sor lemegy 5 - 10 perc alatt, úgyhogy e miatt nem kell problémázni, amúgy meg a szerverek se ingyen vannak. (amúgy meg mondj egy olyan játékot aminek az indulásánál nem voltak szerver problémák...)
Edit : Igazad van ez kezd egy kicsit zavarni engem is... Remélem minél előbb megbirkóznak a problémákkal Beta member since 0.9.5 HC Last edited by Gergoo2#2689 on Jan 28, 2013, 1:28:20 PM
|
|
Hellosztok!
Most néztem a játékot huztam egy witchet lvl5ig és kivágott most dc van vagy eddig van a "free" rész? :/ Beta kulcs most, hogy is van? :D Előre is köszi a segítséget! : ) 'SupErNaM |
|
A játék végig "free" csak most a szerverek nem bírják a túl sok játékost, ezért elég sok a dc, remélhetőleg pár napon belül megcsinálják, hogy bírja rendesen, mert ez tényleg kezd egy kicsit zavaró lenni főleg HC-ban. Mindegy én addig PvP-zem amíg ez így marad, szerintem mindenkinek megéri kipróbálni, negyon szórakoztató :) (csak sajna kevés az ellenfél)
Beta member since 0.9.5
HC |
|
Sziasztok!
Ha vegigvittem a 3 actot, es jon a kovetkezo nehezsegi fokozat akkor ujra kell kezdeni elorol az egeszet vagy barhol farmolhatok nehezebb fokon? |
|
Itt a pvp hogy megy? :DDD
|
|
hali :D act 2 városába van egy pali akinél lehet pvp zni van 3v3 meg 1v1 . Am nem vágom hogy van ez van +max energy shildem meg simán is van + és valamiért nem irja ki mért nem kapom meg?? :(
|
|
Szivesen tolám valakivel a játékot duóba vagy trióba lv 15 ös witch em van napi pár órát játszanék csak. Lenne egy pár kérdésem is mert mégnem annyira látom át dolgokat.
|
|
Sziasztok!
Ha valaki szeretne kereskedni akkor keressen meg, nekem most elsősorban lvl 40 körüli tárgyakra lenne szükségem. Itt van néhány dolog, amit most árulok: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/91182 IGN: Kerty Last edited by WardenOfHell#0669 on Feb 1, 2013, 9:31:15 AM
|
|