<ParadiseLost> [MASONS] 60 SLOT'ów [PL]
Witam.
GILDIA: ParadiseLost Skrzynia: 6 Stash tabów w każdej lidze! SLOTY dla graczy: 60 Zapraszam do gildii osoby, które: - grają na wszystkich lvl ( nie ma limitu od ) sam posiadam aktualnie 51 najwyższy. - grają dużo - grają okazjonalnie - grają przeważnie wieczorem (tak jak ja) - chcą się dzielić zdobytym łupem tak abyśmy wspólnie mogli coś "zwojować" - mają powyżej 18 lat. - są kulturalne Nie ma stałych godzin grania. Spotykamy się kiedy możemy. Do dyskusji tymczasem wykorzystujemy ten temat. Z czasem może zrobię do tego osobne forum. OFICJALNY SERWER TS3 DLA GILDII NA MOIM SERWERZE (IP oraz hasła zostaną wysłane do członka na jego prośbę.) " pozdrawiam, Gicu [AKTUALIZACJA - BARDZO WAŻNE] Nie przyjmuje tzw. podań na prywatną skrzynkę. Jeśli chcesz dołączyć do gildii napisz tu swoje podanie. Dzięki czemu znajdziesz się w centrum uwagi i gdy tylko się zwolni miejsce albo dojdą kolejne nowe sloty będziesz miał szansę na dołączenie. CASUAL GAMER Last edited by Gicu#5524 on Dec 9, 2015, 12:38:38 PM
| |
Ponawiam temat co by si e nie zagubił.
Dopiero mamy jednego członka i jeszcze dwa miejsca dla kandydatów na oficerów. Zapraszam!. CASUAL GAMER
| |
[AKTUALIZACJA]
Jak widać mamy już sporo członków jak na początkującą gildię a to wszystko dzięki graczom: - ESBEN - ZUGLUB Aktualnie poszukuję jeszcze JEDNEGO Oficera, który będzie pomagał przy rekrutacji chłopakom ponieważ ja mam mocno ograniczony czas na grę (jak wspomniałem w pierwszym poście. Zainteresowani tym stanowiskiem pisać w tym temacie (nie do mnie prywatnie) tak aby w/w. gracze mogli Was dostrzec. Napiszcie ile macie lat i dlaczego właśnie Wy powinniście zostać "Oficerem" w naszej gildii. Oczywiście zapraszam także do zgłaszania tu swojej kandydatury na członka gildii - nie tylko na w/w. stanowisko. Do zobaczenia w grze!. CASUAL GAMER Last edited by Gicu#5524 on Nov 14, 2013, 8:17:06 PM
| |
Witam.
In game nick: Ezakjel Macie własnego tsa? Chętnie bym dołączył w roli członka albo oficera - jest mi obojętne. Mam trochę wiedzy z bety więc bez problemu będę dzielić się tym i pomagać nowym graczom. |
|
" Witaj. TS będzie oczywiście mile widziany ale jeszcze nie ma oficjalnego. Ciężko się nam spotkać w jednym czasie. Jak tylko będę w grze dostaniesz zaproszenie. Pozdrawiam CASUAL GAMER
| |
Witam!
Jeśli będzie nas 30 członków, zajmę się TSem. Być może będą potrzebne datki na utrzymanie serwera ale pierwszy miesiąc zorganizuje we własnym zakresie. :) Pozdrawiam Esben E is for eternal, your spirit will live.
X is for x, the mysterious side of you! I is for impressive, your list of qualities. L is for lucky, who is more? E is for excellence, your passion, your drive. |
|
" Wspólnymi siłami damy radę :) " Zaproszenie poszło!. CASUAL GAMER
| |
Aktualizacja:
Gildia jest pełna, o zmianach będziemy informować na bierząco. :) @Edit: Serwer TS3 w drodze. Czekam na dostep do panelu admina, jak tylko się to stanie powiadomię o tym wszystkich w tym temacie i na guild czacie. :) Pozdrawiam Esben E is for eternal, your spirit will live. X is for x, the mysterious side of you! I is for impressive, your list of qualities. L is for lucky, who is more? E is for excellence, your passion, your drive. Last edited by esben#7484 on Nov 15, 2013, 9:40:15 AM
|
|
Bump!
ID serwera: ts34-178 Adres: ts34.net-speak.pl:6370 Port TCP (QUERY): 22174 IP: 178.217.190.4:6370 PoE ParadiseLost Server Ilość slotów: 15 Status: Online Hasło: w grze ofc:) Pozdrawiam Esben E is for eternal, your spirit will live. X is for x, the mysterious side of you! I is for impressive, your list of qualities. L is for lucky, who is more? E is for excellence, your passion, your drive. Last edited by esben#7484 on Nov 15, 2013, 1:50:26 PM
|
|
Witam, jeżeli znalazłoby się miejsce chętnie dołączę :) Gram głownie wieczorami :P i w czasie wolnym od laboratoriów :)
|
|